ESP & Performance Drink Menyegar dan Menghilangkan Dahaga dengan Segera

9:00:00 am


Cuaca panas ni, selalu jer rasa haus kan? So, hari ni Eina breakfast dengan ESP + Performance Drink Orange plak.πŸ˜‹

Selain bantu tambah tenaga dan mengenyangkan, Performance Drink ni juga bantu membekalkan bendalir dan elektrolit juga bantu cegah penyahidratan. InsyaAllah akan kurang rasa haus.

Performance Drink ni, kategori minuman isotonik yang tidak bergas tau, terbukti secara klinikal berupaya menghidrat lebih cepat daripada air. πŸ‘


Biasanya Eina ambil sewaktu berpuasa, memang cergas dan kurang rasa haus tu🀸🏼‍♂️🀸🏼‍♂️🀸🏼‍♂️

Ibu mengandung yang selalu rasa lemah tak bertenaga, eina recommend korang try ESP + Performance Drink ni, InsyaAllah akan rasa cergas & kurang letih tau. Minum macam tu saja Performance Drink tu pun dah sedap dah

Performance Drink Orange

Nak order Performance Drink? Wasap Eina ok.

~~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Pageviews