Koleksi Resepi ESP Sedap

10:01:00 am

Ada banyak resepi ESP untuk jadikan ia lebih menarik dan semestinya lebih sedap 😋

Resepi ESP yang Sedap ;)
Biasanya resepi Eina simple jer, just campurkan ESP dengan fresh milk sahaja. Samada Susu Kurma atau susu segar yang lain. Sesekali campurkan juga dengan Yogurt Bliss. Itupun dah sedap dah, hehe 😀

Semalam Eina terjumpa Honey Flavored Milk ni, memang lama cari tapi susah nak jumpa. Semalam jumpa kotak kecik jer, terus ambil 😋



 

Pagi ni terus shake dengan ESP, MasyaAllah sedapnyaaa😍

Kalau nak cuba resepi ESP sedap yang lain, boleh cuba resepi di bawah ni ya


Smoothie Protein Oreo with ESP

Smoothie Strawberry and Oat with ESP

Smoothie Protein Kurma with ESP

Smoothie Mango and Grape with ESP

Smoothie Kiwi with ESP

Smoothie Avocado with ESP

Smoothie Banana Oat with ESP

MasyaAllah, semuanya sedap kan. So, untuk anda yang tak boleh nak telan ESP plain, bolehlah cuba resepi di atas ya. Selamat mencuba 😊


~~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

2 comments

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Pageviews