Promo Shaklee January 2019

9:30:00 am

Assalamualaikum.

Selamat Tahun Baru 2019. Semoga tahun ini menjadi lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya ya, InsyaAllah ๐Ÿ˜


Ok, seperti biasa setiap bulan akan ada promosi best dari Shaklee. Untuk permulaan tahun 2019 ini, Shaklee offer produk Energizing Soy Protein aka ESP untuk PROMO SHAKLEE sepanjang JAN 2019.

Keistimewaan ESP Shaklee
Energizing Soy Protein aka ESP merupakan Sumber protein lengkap yang sangat berkualiti tinggi.

Antara Khasiat ESP ialah:

⚡Kekalkan tenaga berpanjangan
⚡Bantu Masalah gastrik
⚡Mencerahkan kulit
⚡Mengurangkan kesan parut
⚡Mengenyangkan, sesuai untuk turun berat badan
⚡️Membina & menguatkan otot


Manfaat ESP untuk kesihatan tubuh badan


Memang ramai yang suka ESP, sebab tu ESP ni one of Shaklee best seller dari dulu lagi. ๐Ÿคฉ
Rasanya sangatlah sedap okeyy ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ˜‹

Kenapa ESP one of BEST SELLER Shaklee???

.Kerana ESP merupakan sumber PROTEIN yang lengkap yang ada 9 amino asid penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan dan sukar untuk kita dapatkan daripada diet harian kita. Protein adalah ASAS dan MAKANAN kepada sel.

Protein penting untuk PEMBENTUKAN dan PEMBAHARUAN SEL, jadi bila sel SIHAT dan cukup ENERGY, PENYERAPAN nutrien adalah lebih OPTIMUM.

Kenapa Perlu Ambil Protein Dari ESP Shaklee 
Siapa Perlukan Lebih Protein? 


๐ŸŒŸnak KURUS- ESP mengawal selera makan. Ia mengenyangkan
.
๐ŸŒŸnak PUASA- ESP memberi rasa kenyang lebih lama dan membekalkan tenaga sepanjang hari
.
๐ŸŒŸnak TAMBAH SUSU IBU-ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu, susu lebih berkualiti dan sihat untuk baby.
.
๐ŸŒŸnak CANTIK- ESP menggebu, mencerah, melicin dan menganjalkan kulit
.
๐ŸŒŸnak SIHAT- ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya. Bagus untuk pesakit Gastrik.
.
๐ŸŒŸIbu HAMIL- ESP menguatkan rahim, untuk pembentukan otot baby lebih kuat dan sempurna
.
๐ŸŒŸIngin Hamil - ESP memelihara dan memulihara rahim supaya lebih sihat juga membekalkan tenaga
.
Ok, untuk promo bulan ini. Ada 2 pilihan yang boleh anda grab.
Promo ESP Shaklee
๐ŸŒพ Buy 2, 5% Off (NP: RM322.50)
Harga promo RM306.38 (jimat RM16.12) ๐Ÿ˜

๐ŸŒพ *Buy 6, FREE 1* (RM967.50) ๐Ÿคฉ
▶️FREE Postage
▶️FREE Membership
▶️Cashback RM38


Haa, best offer ESP ni tau. Eina recommend korang ambik 6 canister terus. Sebab lebih untung tau.

Then recommended juga untuk yang belum daftar ahli. Beli 6 canister boleh terus dapat FREE Membership. Kat sini jer anda untung dalam RM240++ tau. ๐Ÿ˜ฎ

Variasi Resepi-Resepi ESP
Pelbagai Kombinasi ESP


Sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Eina ok.
Terima kasih. ๐Ÿ˜Š

~~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Pageviews