Kulit Lebih Bersih dengan Youth Cleanser

9:45 AM

Rutin setiap hari bila bangun pagi ialah ‘wajib’ cuci muka. Betul tak?

Korang guna pencuci muka apa eh?

Eina guna Youth Cleanser ni. Tak kiralah bangun pukul berapa, mesti nak tonyoh dengan Cleanser Youth ni jugak 😁

youth cleanser

Apa istimewanya Cleanser dari Youth ni? 🧐

Youth Cleanser ni tidak mengandungi sabun, so bila pakai ia tak berbuih tau. Mengandungi pH-seimbang dapat membersih dan menghaluskan kulit dengan lembut

Ada campuran vitamin Vital Repair+® yang dipaten dan polifenol Muscadine Grape Extract, serta Ekstrak Alga Hijau yang bantu membersih lebih mendalam dan menjadikan kulit lebih berseri

Ini antara feedback pengguna yang menggunakan Youth Cleanser 😊



testimoni youth cleanser




testimoni youth cleanser


testimoni youth cleanser

Best tau Youth ni, pakai Cleanser sahaja pun dah boleh rasa positif kat kulit tu. Ishhh memang rugi la korang tak cuba Youth Skincare ni tau. 😍

Nak konsultasi atau nak order, boleh direct Whatsapp Eina ya ;)

Beli terus ➡️ YOUTH Luminious Oil Gel Cleanser

eina md ali, pengedar shaklee usj subang jaya

You Might Also Like

0 comments

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews