Bagaimana Vivix membantu dalam proses Detox?

4:13 PM


Bagaimana Vivix membantu dalam proses Detox?
.
Vivix membantu melancarkan pengaliran darah ke organ-organ dalam badan sekaligus membantu memperbaiki masalah penghadaman.
.
Vivix bantu memperbaiki dan memperbaharui sel-sel badan pada tahap selular.
.
Apabila sel badan kita sihat, proses penghadaman dan juga proses detox akan berjalan lebih lancar dan lebih cepat bertindak bagi membersih atau membuang toksin yang tidak sihat dari tubuh badan kita.

Inilah kesan detox dengan Vivix ;)


testimoni vivix, ibu menyusu detox dengan vivix, tetsimoni vivix shaklee
Testimoni Vivix: Ibu breasfeeding detox dengan Vivix
testimoni vivix, testimoni vivix shaklee, bertenaga dengan shaklee
Testimoni Vivix: No more craving makanan/minuman manis lagi. Badan ringan & lebih bersemangat. Dah tak lemau bila bangun pagi

testimoni vivix, testimoni vivix shaklee, detox dengan vivix, badan lebih bertenaga dengan vivix shaklee
Testimoni Vivix: Badan rasa lebih ringan and energetic. Setiap hari rasa semangat nak detox and berlari. Tak sabar nak teruskan detox and capai misi 58kg


testimoni vivix, testimoni vivix shaklee
Testimoni Vivix: Sejak amalkan Vivix setiap pagi, badan rasa segar dan bertenaga. Usus pun detox dengan lancar. Yang paling terasa ketara bila pinggang kain baju kurung moden makin loose, sebelum ni terasa sengkak bila duduk. Rasa confident level makin tinggi bila terdengar ayat "akak nampak kurus la"


vivix shaklee, shaklee vivix, keistimewaan vivix shaklee
Sebotol Vivix kaya dengan kandungan Polifenol dan Resveratrol iaitu kumpulan fotokimia sebatian tumbuh-tumbuhan yang diperolehi dengan aktioksidan dan sel faedah penuaan.


Vivix bantu tingkatkan kesihatan badan secara keseluruhan dan tingkatkan tahap imun tubuh badan dengan melindungi tubuh badan terhadap risiko penyakit berbahaya.

Nak cuba Detox dengan Vivix? Hubungi Eina ok.

~~~~~
eina md ali, pengedar shaklee usj subang jaya

You Might Also Like

0 comments

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews