Performance Drink, Minuman Bertenaga Ketika Berpuasa

1:25 PM

Dah beli #PerformanceDrink ke belum untuk puasa ni. Biasanya, kita ada Performance Drink Orange Flavor jer kan. Tapi untuk kali ni, Shaklee keluarkan perisa baru iaitu perisa #Lime ๐Ÿ˜


Wajib grab #SetPromoPerformanceTwinpack sekarang, sebab anda 2 flavor sekali dalam set ni. Boleh mix dua-dua skali, seriously lagi sedap ok. ๐Ÿ˜‹ #PerformanceLimeFlavor ni limited tau, khas untuk Ramadhan kali ni sahaja.

Kalau nak cuba flavor Lime ni, korang memang kena beli Promo Set Performance Twinpack tau. Sebab, Shaklee belum release untuk individual punya lagi.
 

Untung sebab ada 10% diskaun lagi untuk Performance Orange. Memang berbaloi. ๐Ÿ˜

Eina dengan husband memang ambil Performance ni time sahur dan juga berbuka. Kami memang tak minum air manis lain, sekali sekala jer la, itupun kalau berbuka kat luar atau berbuka dengan parents ๐Ÿ˜




Ok, kenapa 'wajib' ada Performance Drink sebagai MINUMAN BERTENAGA semasa puasa?





Performance Drink ini bantu kekalkan cecair dalam badan kita. Dengan proprietari OPTI-LYTE™ campuran elektrolit ditambah campuran unik karbohidrat untuk memberikan tenaga segera dan berterusan disamping menyokong penghidratan optimum.

Boleh bancuh begitu sahaja, samaada dengan air sejuk atau suam. Nak lagi sedap, boleh cuba ikut resepi ni, sangat best ok.


Resepi Performance Drink dengan Asam Boi dan Serai

Resepi Performance Drink Lemon Lime Ice Blended

So, jangan lupa grab Performance Twinpack promo ini dengan harga RM226.38 sahaja. Nak tanya apa-apa wasap jer Eina ok. ๐Ÿ˜š

~~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews