Segmen 9 Juta Special Bloglist

4:53 PM

Assalamualaikum.

Hari ni nak join satu segmen dari salah seorang blogger hebat. Beliau menganjurkan satu segmen sempena kejayaan blog beliau kini melepasi angka 9 juta pageviews., wow hebat-hebat 😼

Sebenarnya Eina dah lama tak join segmen macam ni. So, marilah kita join. Hehe

Klik jer banner kat bawah ni ya.


http://www.sayidahnapisah.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html?m=1


Ok, ini TIGA first impression orang terhadap Eina; maybe 😜

  1. Eksen/Berlagak (maybe, haha)
  2. Tapi Suka senyum/ceria
  3. Comel (hahha)


Oh ya, tarikh penyertaan: 14 Jun 2019 - 4 Julai 2019


PEMENANG DAPAT APA?

10 pemenang will be chosen dan akan dimasukkan ke '9 JUTA SPECIAL BLOGLIST'


So, good luck everyone :)

You Might Also Like

8 comments

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews