First Giveaway by Anis & Beeha

2:13 PM

Hi semua. Jom kita join giveaway. Klik jer banner kat bawah ni ya.


https://beehaazman19.blogspot.com/2019/07/first-giveaway-by-anis-beeha.html



Hadiah semua menarik tau. Nak tau hadiah apa? Klik jer kat banner atas tu ok.

Ada hadiah misteri juga untuk seorang pemenang. Harap ada rezeki Eina :)

 
Syarat-syarat penyertaan:
1. Terbuka untuk bloggers yang menetap di Malaysia.
2. Pastikan anda follow blog Beeha Azman dan Anis Nabilah.
3. Sila follow bloglovin dan like fb page Anis Nabilah.
4. Kemudian, follow insta Beeha Azman dan like fb page.
5. Korang juga dialu-alukan untuk klik Adsense (or mana-mana iklan yang appear) di blog Beeha Azman dan Anis Nabilah. Do mention in the comment if you guys clicked the Adsense button. So, kitaorang akan klik kembali button Adsense korang! ^^
6. Setelah selesai step di atas, korang hendaklah post an entry bertajuk First Giveaway by Anis & Beeha. First, copy banner di atas. Kemudian, link kan banner tersebut ke giveaway ini. Promote lah giveaway ni supaya ramai lagi yang menyertai. Setelah publish entry korang, silalah paste entry korang di ruang komen bawah ini. 

Penyertaan ini tamat pada 3 August 2019 pada jam 11.59 malam. 


Good Luck!!!

You Might Also Like

2 comments

  1. Hai, Assalamualaikum.. Salam kenal dari saya, join GA yang sama.. Nak ucap, best of luck pada awak..

    ReplyDelete
  2. Goodluck! Blogwalking from GA yg sama.

    https://nurain-syahirah.blogspot.com/

    ReplyDelete

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews