Testimoni Youth Skincare Shaklee untuk Jerawat dan Parut

6:08 PM

testimoni youth skincare untuk jerawat dan parut, testimoni youth shaklee


Eina rasa ramai antara korang yang masih tercari-cari skincare yang sesuai untuk kulit berjerawat dan berparut kan?

Ok skincare Youth sesuai untuk semua jenis kulit termasuk untuk kulit berjerawat, berparut dan berjeragat.

YOUTH Skincare ini merupakan skincare natural yang selamat mampu memberikan kesan yang hebat dan cepat (bergantung kepada jenis kulit dan masalah). Ia bukan saja kerana dihasilkan dari bahan-bahan premium bahkan proses penghasilannya juga sangat hebat.

Jika anda ingin mencuba Skincare, Youth Starter Set Shaklee adalah permulaan yang sangat tepat. Youth Starter Set terdiri daripada 4 item iaitu Cleanser, Toner, Moisturizer dan Night Cream. Cuba dalam 1-3 bulan terlebih dahulu, then kalau korang ada masalah parut dan jeragat yang teruk, Eina syorkan korang terus guna fullset Youth Skincare ok.


So, ini testimoni pengguna yang berpuashati dengan hanya menggunakan Youth skincare dalam masa sebulan penggunaan dan setahun penggunaan. Ia merupakan satu pilihan yang sangat bijak dan pelaburan yang sangat berbaloi.


testimoni youth starter set shaklee

Kulit alami perubahan dalam sebulan penggunaan. Kulit semakin cerah, jerawat cepat kecut dan parut pudar dalam masa sebulan. 


testimoni youth skincare untuk parut

Love sangat kulit muka lepas pakai Youth. Setahun guna fullset Youth memang sangat-sangat berpuashati. Alhamdulillah kulit muka dah tak bermasalah, Jerawat naik kadang-kadang jer tapi cepat sangat surut. Lepas start pakai Youth Mask muka lagi nampak glowing sampai orang tanya pakai apa kat muka. Love sangat-sangat #youtheffects ni.


Bahan-bahan YOUTH Skincare semuanya dari sumber semulajadi. Jadi mungkin ada individu yang akan mengambil masa lama untuk dapat hasil yang diidamkan. Dan mungkin juga terjadi proses pemulihan pada awal penggunaan. Nak cantik, semuanya dinasihatkan bersabar ya.

Untuk maklumat lanjut, boleh terus hubungi Eina ok. :)

eina md ali pengedar shaklee usj subang jaya

You Might Also Like

0 comments

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews