Giveaway-01 by ematunz.blogspot.com

10:06 PM

Hai korang,

Jom join Giveaway kat bawah ni. Hadiahnya best tau. Tudung bawal guys. Heee bestnya kalau bertuah kan, hehe

Jom korangss join Giveaway by ematunz.blogspot.com . Serius senang sangat syarat dia (follow dan copy paste tak sampai 5 minit). Tarikh tamat 25.08.2019 11.59 malam.

Klik gambar dibawah untuk join:
Hadiah? Nama pun giveaway, mesti lahh ada. Hadiahnya, Bawal Kaca bernilai RM25 untuk seorang pemenang yang akan dipilih melalui Cabutan Bertuah. Pemenang boleh pilih nak corak apa, kaler apa. Mix and match gittuw
Info hadiah: Bawal kaca ini dipenuhi manik kaca ori gred AAAA, ala-ala batu Kristal Swarovski. Kualiti kain jenis Airis Premium rank no.2 selepas Bawal Original, ofkos laa senang bentuk. Setiap butir kaca sangat merelipp, paling penting melekat kuat. 
Ada 60 pilihan warna, dan berpuluh puluh design menarik. Berpinar mata tengok tau. Nak tengok lagi banyak, gambar ada di Bawal Kaca

You Might Also Like

13 comments

  1. cantiknya tudung bawal ni,
    good luck kak eina, moga ada rezeki.

    ReplyDelete
  2. good luck yangg.. moga ada rezeki :-)

    ReplyDelete
  3. gudluck, singgah dari giveaway yg sama :

    https://sweetepalhijau.blogspot.com/2019/08/giveaway-01-by-ematunzblogspotcom.html

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah, ema dah updet nama sis dlm senarai yg join. Mekasehh support giveaway ematunz.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Good luck. Singgah dari ga yg sama☺

    ReplyDelete
  6. Hai vitaminkesihatansejagat, tahniah kepada pemenang Giveaway-01 by Ematunz, boleh refer link bit.ly/2Pe5GJJ untuk lihat cabutan nama pemenang. Jika ada kelapangan, jemput join giveaway-02.

    ReplyDelete

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews