Giveaway Merdeka 2019

10:21 PM

http://www.huhahuhajerr.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html?m=1

Hai korang, jom join Giveaway sempena Merdeka ni.

Giveaway ini berlangsung dari 26 Ogos 2019 hingga 9 September 2019 iaitu selama 2 minggu sahaja.
Hadiah Giveaway Merdeka 2019 ini adalah 5 helai tudung bawal chiffon shimmering bidang 50" dan 60" (random size and colour) untuk 5 orang pemenang.
 
Best kan hadiahnya. :)
 
So, klik jer banner kat atas tu ok.

Good luck!

You Might Also Like

9 comments

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews