Liang Pori Mengecil Selepas Menggunakan Youth Mask

5:43 PM

Sejak ada Youth Mask ni, dah rajin pakai masker. 😁

Youth Mask Eina Md Ali


Paling kurang pun seminggu 2 kali.

Antara Hydrating Gel Mask (Gold) dan Purifying Clay Mask (Charcoal), Eina lebih suka Clay Mask.

Nak tau kenapa? Sebab, bila pakai clay mask ni, Eina perasan liang pori makin kecil. Lepas tu blackhead pun kurang. Kulit rasa lebih licin. Memang best 😍

Untuk Gel Mask tu, biasanya Eina pakai area pipi jer sebab fungsinya lebih kepada melembapkan kulit. Kadang-kadang sapu juga seluruh muka. Eina perasan kesan jeragat lebih cepat pudar. 😋

Bulan ni Shaklee extend lagi promo Buy 2 Youth Mask get FREE Facial Brush & Organza Bag tu. Sangat berbaloi untuk di grab tau.

Berminat nak cuba, wasap Eina ya 😉

eina md ali pengedar shaklee usj subang jaya

You Might Also Like

1 comments

  1. This good content for learning if you want to learn more about the market then you can also visit best share market blogs.Capitalstars

    ReplyDelete

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews