Testimoni Youth Skincare Untuk Kulit Kusam Dan Berjeragat

10:12 PM

Hai korang, Eina nak share satu testimoni Youth Skincare yang dikongsikan oleh upline Shaklee Eina sendiri iaitu Master Nadiah.

Ummi kepada Master Nadiah mula mengamalkan Youth Skincare sejak mula Youth Skincare diperkenalkan iaitu pada tahun 2018. Alhamdulillah, berkat konsisten kulit ummi tidak kusam lagi, malah bertambah cerah berseri.

Jom, baca perkongsian dari Master Nadiah sendiri :)

testimoni youth skincare untuk kulit kusam dan berjeragat
 
Sejak 2017, kulit Ummi Nad start jadi macam gambar di sebelah kiri tu. Kulit Ummi Nad sebelum ni cerah dan tak bermasalah sangat.

Mungkin asbab makan ubat TB, dan kesan pemakaian skincare yang claim semulajadi tapi tak berapa semulajadi, dia jadi macam tu. Pakai skincare tu pula ada lah dalam 30 tahun. Memang setia dan konsisten sungguh Ummi Nad ni.

Birthday Ummi Nad tahun lepas, Nad hadiahkan Youth Skincare yang masa tu baru je dilancarkan.
Memang ambil masa skit bila pakai skincare yang totally semulajadi, bebas 1500 bahan kimia bahaya, dan ambil masa 8 tahun R&D ni.

Along the way tu, banyak juga cabaran. Nad kena beri motivasi pada Ummi Nad supaya terus konsisten dan believe in Youth Skincare. Almaklumlah skincare baru untuk Ummi selepas 30 years.

Orang kata jeragat ni susah sangat nak hilang kan?

Alhamdulillah now berbaloi dah semuanya. March 2018 - now guna Youth. Molek dah kulit Ummi. Sekata dan cerah 🥰

Slowly, but surely ❤️

MasyaAllah,  nampak ketara sangat perbezaannya tu kan. Tak nampak umur 50an pun kan?

So, kalau korang ada masalah jeragat dan kulit kusam yang ketara, boleh guna Youth Skincare ini dengan konsisten ok.

Jika kita mula pakai produk natural, memang agak lambat nak nampak kesan. Jadi korang dinasihatkan supaya sabar dan pakai dengan konsisten. InsyaAllah, korang akan puas hati dengan hasilnya.

Promo untuk Welcome Set Youth Starter Pack masih berlangsung. Ada 10% diskaun dari harga ahli biasa. Harga pasaran RM850 tau, tapi promo Welcome Set ni, harganya cuma RM612 sahaja. Dan ada banyak lagi kelebihan dengan pembelian Welcome Set ini.

Nak order atau nak tanya apa-apa, wasap jer Eina ok.

Klik Sini Untuk Terus Whatsapp Eina

Nak beli dengan harga ahli? Klik daftar keahlian di sini >>> Daftar Keahlian dan Beli Produk di Website Shaklee

~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/60192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya - Eina Md Ali
Facebook Page: Eina Md Ali - Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina




You Might Also Like

0 comments

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Followers

Pageviews