Testimoni Vivix Bantu Tambah Tenaga dan Sembuhkan Luka Bersalin Dengan Cepat

11:15 AM

Campuran sempurna Polifenol yang terdapat di dalam Vivix ini sangat membantu menambah tenaga dan menyembuhkan luka bersalin ibu-ibu dengan cepat.


Hasil-hasil botani memberikan spektrum polifenol unik yang dapat meningkatkan kesihatan dan jangka hayat sel. Terdapat banyak kajian klinikal dan sains telah merekodkan bagaimana polifenol dapat memberi kesan positif kepada sel-sel di dalam badan kita.

Satu kajian makmal dari sebuah universiti yang terkemuka telah menunjukkan bahawa campuran polifenol dari Muscadine Grape dengan Ekstrak Knotweed Jepun, Ekstrak Lobak Ungu dan Ekstrak Elderberi Eropah dapat membantu meningkatkan tahap tenaga.

Sel-sel anda terdedah kepada pelbagai serangan daripada radikal bebas atau penceroboh alam sekitar yang merosakan DNA anda setiap hari, yang boleh mengakibatkan kematian sel.

Polifenol boleh membantu melindungi kerosakan DNA dan menyokong mereplikakan DNA untuk fungsi sel yang lebih sihat.

Eina kongsikan testimoni-testimoni daripada ibu-ibu selepas bersalin yang mengambil Vivix sepanjang tempoh berpantang.

Shieda masa 1st czer, pada usia hujung 20an, tak ambil vivix. Hanya ambil set berpantang dan add on zinc. Luka pun cepat sembuh dan kering.
Untuk 2nd czer, usia 30an. Shieda ambil Vivix. Masa tu, rasa sakit czer kedua lebih teruk dari yang pertama.Tapi Alhamdulillah asbab ambil vivix rasa sakit tu kurang. Luka pun cepat kering. Badan pun rasa bertenaga sampai terlupa tengah pantang.
Untuk 3rd czer, Shieda baru lepas habis pantang ni. Ambil vivix juga sebab dah tahu sakit czer macam mana.
Pengalaman tak boleh lupa, czer ketiga ni muntah-muntah lepas czer. Sebelum ni tiada. Masuk makanan je muntah. Sampai menggigil tak bertenaga sebab makanan semua keluar. Doc dan nurse risau sebab nampak muka pucat sangat malam tu lepas 6 jam puasa.
Dan shieda memang ada talesmia. Hb memang low. Malam tu jugak ambil vivix dan esok pagi nurse cakap muka dah tak sepucat semalam. Luka pun cepat kering dan baik



Ain sempat perhabis vivix masa pantang, sebab tinggal sikit jer.
Ini first time ceasar, luka kat kulit cepat kering. Hari kedua husband tegur dengan terkejutnya.
"Dah cantum elok kulit, dan kering".
Masa tu juga first time pantang ambil zinc juga. Siapa-siapa nak bersalin terus suggest berpantang dgn vivix & zinc juga.
Risau juga sebab seminggu tu keluar masuk hosp (baby prem) & banyak sungguh bergerak sana sini.

Saya anak 1st Ceaser tak kenal Shaklee lagi.
No 2 pun caesar , minum vivix , luka baik dalam 2 minggu , rasa cergas sangat-sangat. Orang tegur nampak macam tak pantang.
Masa yang 1st, luka bersalin ambil masa sebulan, baru nak baik.

Ena nak kongsi pengalaman ena sendiri. Ada beza berpantang dengan set berpantang Shaklee bersama Vivix dengan tak. Dua-dua, ena dah rasa.
Masa berpantang anak first tak ambil apa-apa suplemen, luka bersalin lambat baik. Even sebulan dan lepas berpantang pon kadang-kadang datang lagi rasa ngilu tu.
Bila amal set berpantang Shaklee termasuk Vivix, dalam masa seminggu dah tak rasa apa-apa kat tempat jahit. Tapi Ena still jalan slow juga. Kena jaga juga.
Sendiri rasa pelik dan teruja bila luka cepat baik. Badan pun cepat recover, bertenaga, dan kulit pon makin berseri.Ramai yang tegur, Ena tak macam baru lepas bersalin jer.

Syida pun berpantang dengan set hamil shaklee fullset masa anak pertama dan kedua. Cumanya anak kedua syida add on vivix. Orang memang tegur cergas dalam pantang.
Ena datang lawat Syida masa anak kedua cakap muka tak pucat langsung macam bukan tengah pantang. Luka dalam 2 minggu dah baik dan tak sakit dah. Syida bersalin normal kedua-dua anak.
Masa bersalinkan anak kedua ni, luka kena jahit banyak sikit banding anak pertama sebab doktor terpaksa gunting, sebab baby dah lemas time tu.

Saya bersalin baru ni pun emergency czer. Serius takut nak menghadapinya sebab tiada pengalaman czer.Tekad beli vivix sebab baca pengalaman orang yang berpantang dengan vivix ni best.
Alhamdulillah luka cepat baik, tiada kesan pun luka tu, nampak macam garisan halus je sekarang. Pantang pun tak rasa macam bersalin czer, rasa macam bersalin normal ja. Lepas 3 minggu siap boleh mandikan dan menjaga kakak-kakak si baby (3 dan 2 tahun).
Doc pesan jangan angkat benda berat, haaa itu memang jaga sampai sekarang.

Jika anda ingin mencuba Vivix untuk tambah tenaga atau sebagai ikhtiar menyembuhkan luka bersalin, boleh hubungi Eina ok.

~~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/60192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya

IG: kulitcantik.byeina 

You Might Also Like

0 comments

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews