Planner 2020 Giveaway by Messarah

1:57 PM

Jom join Giveaway by Messarah ni, hadiahnya best tau.

Syarat-syarat giveaway :


1) Beralamat di Malaysia
2) Merupakan follower blog Messarah
3) Ada blog

How to join? :
1) Like page Princess Serra di sidebar blog
2) Create satu blog post bertajuk "Planner 2020 Giveaway by Messarah"
3) Masukkan banner giveaway seperti yang tertera di atas
4) Backlink gambar tersebut ke link blog post ini (paling PENTING!)
5) Dalam blog post tu ikut korang lah nak share quotes ke, puisi favourite korang ke, ucapan untuk upcoming birthday (27 december) aku ke hahaha, nak share goals 2020 ke, ikut korang lah. Nanti aku baca tau <3
6) Comment link blog entri korang kat bawah
Done!
Ataupun, korang boleh klik jer banner kat bawah ni ya.



BTW, Happy Birthday in advance Sarah :).

Akak doakan semoga Sarah sihat walafiat, dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur dan semoga sentiasa dibawah lindunganNya. :)

You Might Also Like

7 comments

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews