Beli Produk Shaklee dapat FREE Membership

5:13 PM


Nak jadi ahli Shaklee secara PERCUMA tak?

Ok, boleh sangat guys.

Ada beberapa set yang boleh korang beli ikut keperluan korang dan automatik korang akan jadi ahli.

Tak perlu bayar fee yang RM35 tu dah.

Eina share beberapa set cadangan untuk korang seperti di poster.

Memandangkan dah tak lama lagi kita nak puasa, so ini antara set-set cadangan yang boleh korang pilih ikut keperluan korang ok.


๐Ÿ’ฅSet 1 - Set Puasa + Cantik @ RM385 (Free Membership)


Ada Vitamin C, Performance Drink, ESP dan Omegaguard.

Set ni, sangat membantu tambah tenaga masa puasa. Boleh tahan lapar juga tau. Then, kita akan kekal dehydrate. Sebab Performance Drink tu bantu kekalkan cecair dalam badan dan kita akan kurang rasa haus. Haaa, lagi satu once korang consume set ni, automatik kulit korang pun jadi sihat cantik. Best ke best. ๐Ÿ˜


๐Ÿ’ฅSet 2 - Set Puasa + Kurus @ RM397 (Free Membership)


Ada Lecithin, Performance Drink, ESP, Omegaguard dan Herb-Lax

Ok, set ini pula sangat sesuai untuk korang yang berhajat turunkan berat badan masa puasa. Selain dapat tambah tenaga, set ni juga dapat bantu korang tahan lapar. Dalam masa yang sama, set ini bantu pecahkan lemak dalam badan dengan lebih efektif. Yes, Lecithin dan Omegaguard bantu pecahkan lemak korang. Then, Herb-Lax bantu proses detox untuk buang lemak-lemak tu. Ok ๐Ÿ˜‹


๐Ÿ’ฅSet 3 - Set Puasa + Gastrik @ RM332 (Free Membership)


Ada Ostematrix, Peppermint Ginger, Performance Drink, ESP dan B-Complex

Ok, this is the best set untuk korang yang ada masalah gastrik. ESP, Peppermint Ginger & Ostematrix sangat-sangat membantu masalah Gastrik. Ia bantu kurangkan angin dalam badan dan bekalkan protein yang boleh bantu tahan kenyang lebih lama. Dalam masa sama, korang pun akan tetap bertenaga masa puasa. InsyaAllah

***

Oh ya, yang stated #SetCantik kat situ, secara dasarnya boleh jer golongan lelaki ambil ok. Tak ada masalah pun.

Boleh share suami isteri. Sharing is caring kan. Baru lah sihat cantik berjemaah. Hehe ๐Ÿ˜‰


Apa istimewanya jadi ahli ni?

Untuk korang yang memang consume Shaklee, Eina suggest korang terus register jadi ahli.

Dapat jimat 15% - 20% dari harga pasaran tau. Then, boleh dapat cash bonus juga.

So sambil-sambil consume vitamin hari-hari tu kan, bukan setakat badan jer jadi sihat, boleh dapat bonus lain juga. Iaitu bonus cantik, bonus kurus & cash bonus juga. Hehe

Lepas tu, next purchase dan seterusnya korang boleh beli dengan harga ahli dah. Then, korang boleh grab macam-macam promo Shaklee yang semuanya best-best dan berbaloi.

Untung ke untung? ☺

Nak register sendiri? Bolehhh, klik jer link bawah ni ok.
https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=892529

Kalau ada yang nak tanya tentang set-set lain atau apa-apa vitamin, boleh terus jer wasap kat link bawah ok


~~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews