Set Puasa Bertenaga Shaklee

12:55 PM


Ada yang tengah buat puasa ganti ke tu?

Waktu PKP ni, memang sesuai sangat buat puasa ganti kan.

Eina ada cadangan set yang boleh bantu korang kekal cergas dan sihat walaupun berpuasa

Ada 3 cadangan set di sini. So, boleh pilih ikut keperluan korang ya.

ESP - Membekalkan tenaga dan mengekalkan rasa kenyang lebih lama
ESP ni paling basic dan patut korang ambil waktu puasa ok. Sumber protein di dalam ESP sangat-sangat membantu kita tahan kenyang lebih lama. ESP juga membantu memberi tenaga berpanjangan semasa berpuasa. Protein adalah asas sel sihat, ESP melengkapkan keperluan protein harian anda. InsyaAllah, tubuh badan juga akan kekal sihat walaupun semasa berpuasa.



Masa bulan puasa, Eina ambil set puasa yang popular ni tau. Ada ESP & Performance Drink.

Sangat membantu beri tenaga dan tahan lapar. Eina kurang rasa letih dan kurang rasa haus juga. Boleh memasak & buat kerja macam biasa jer. Performance Drink ni, bantu kekalkan cecair dalam badan. Sebab tu kita akan kurang rasa haus.

Set ni sesuai sangat untuk ibu-ibu yang sibuk. Sesuai juga untuk korang yang tak sempat nak sahur. Ia cepat dan mudah disediakan. Rasanya pun sangat sedap.



Ok Set Puasa Bertenaga Optimum ni pula, lebih kurang dengan Set Berpuasa Bertenaga Popular. Cuma dalam set ini ada tambahan Mealshakes. Fungsi Mealshakes ni lebih kurang sama dengan ESP. Ia lengkap dengan multivitamin yang bantu lengkapkan nutrisi badan kita sewaktu berpuasa. Ia juga sangat disarankan untuk anak-anak yang berpuasa.


Untuk makluman, Performance Drink & Mealshakes tengah promo tau. Boleh rujuk kat sini Promo Set Puasa.


Nak order or nak tanya apa-apa, boleh direct msg Eina ya.


Kalau nak register ahli dan terus beli di website, boleh klik sini >>> Daftar dan Order di Website Shaklee Di Sini

atau



~~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/60192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews