Testimoni Kulit Cantik dengan Vivix, Collagen dan Youth Skincare

2:27 PM



Hai semua,

Hari ni Eina nak share satu testimoni kulit cantik asbab consume Vivix dan Collagen untuk dalaman. Dan penggunaan Youth Skincare untuk luaran.

Ok, jom tengok gambar di bawah.

Haa nampak tak. MasyaAllah, cantik kan? 😍

Power sungguh #shakleeeffect yang dia dapat. Nampak sangat ketara perbezaannya.

Kulit lebih berseri, glowing, anjal dan nampak awet muda lagi. Tanda penuaan pun dah hilang.   MasyaAllah memang cantik sungguh la. 😍

Apa rahsia yang bukan lagi rahsia tu? Hehe

Ok, untuk korang yang nak awet muda tu, Eina memang recommend korang cuba Vivix untuk repair dalaman & Youth Skincare untuk kegunaan luaran. Hasilnya memang superb ok. 😃

Kenapa Vivix?



Vivix kaya dengan kandungan POLIFENOL yang bertindak melindungi sel-sel dari kerosakan, meningkatkan kesihatan dan seri kulit

Kajian klinikal menunjukkan POLIFENOL dapat menggalakkan penghasilan kulit sihat dan berseri dengan
.
🌈 Melindungi kulit dari kerosakan UV
🌈 Mengurangkan penuaan pramatang dan pembentukan kedut
🌈 Menyokong pengeluaran kolagen yang sihat
🌈 Menggalakkan kulit yang lebih tegang dan kelihatan lebih muda

Vivix merupakan minuman botani lazat yang mengandungi campuran botani khas Shaklee termasuk ekstrak Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan juga Lobak Ungu.

So, ambil Vivix sangat bagus untuk repair dari dalaman.

Baca juga
Ramuan Semulajadi Vivix Shaklee
Soalan Lazim Tentang Vivix Shaklee
Testimoni Vivix Shaklee


Ok, untuk skincare Youth Skincare is the best.

Apa istimewanya Youth Skincare ni?


Youth Skincare mengandungi botanical ingredient yang membantu :

🌈 Menyegar, melembutkan kulit
🌈 Memberi nutrisi kepada kulit dan menyihatkan kulit
🌈 Menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan
🌈 Memberi perlindungan kepada kulit

Terbukti secara klinikal 100% pengguna Youth mengalami kulit lebih muda dalam masa 7 hari dan dengan penggunaan yang berterusan.. 100% Vegan berasaskan tumbuh-tumbuhan okeh. Sangat selamat.

Baca juga
8 Sebab Kenapa Perlu Pilih Youth Skincare
Youth Skincare Sesuai Untuk Siapa?
Fungsi Setiap Item Youth Skincare
Testimoni Youth Skincare

So, kalau kulit korang kusam, tanda penuaan pun banyak, ada masalah jeragat atau jerawat, bolehlah repair atau detox dari dalaman dengan Vivix dan guna set penjagaan kulit dengan Youth Skincare. InsyaAllah, hasilnya memang wow đŸ€©


So, nak tanya apa-apa, wasap jer Eina ok.

Klik Sini Untuk Terus Whatsapp Eina


Nak beli dengan harga ahli? Klik daftar keahlian di sini >>> Daftar Keahlian dan Beli Produk di Website Shaklee


~~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/60192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

1 comments

  1. produk shaklee memang diakui berkesan untuk penjagaan wajah. tahniah akak!

    ReplyDelete

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews