Eina Md Ali - Pengedar Sah Shaklee USJ Subang Jaya Since 2013

10:04 AM


Tak sangka tahun ni tahun ke 7 Eina berShaklee.

Dalam banyak-banyak brand suplemen, brand Shaklee ni lah satu-satu yang paling lama Eina consume. And InsyaAllah, takkan tukar brand lain.

Eina start kenal dan jatuh cinta dengan Shaklee asbab consume ESP & Vitamin C la. And ada beberapa vitamin lain juga. Ambil start Feb 2013 and sebulan lepas rasa kesan tu, Eina terus konsisten sampai la ke hari ni.

Apa yang Eina rasa?

Eina punya imun sistem jadi lebih kuat tau, kalau demam, cepat jer kebah. Lepas tu, badan rasa lebih bertenaga dan sihat, memang kuranglah rasa letih. Kulit pun jadi sihat tau. Jarang naik jerawat merata kat muka.

Satu lagi, Eina memang ada masalah hormon. Period tak regular since bujang lagi la. Bila kawen tu, lagilah berterabur hormon jadinya.

Tapi, sejak konsisten Shaklee, hormon Eina dah stabil. Period dah regular dah. Yang paling best, PMS memang takde dah la. Seronok aihh.

Yes my life changed with Shaklee!

And korang tau tak, Eina jugak berjaya conceive anak kedua asbab produk Shaklee juga.

Bila kita sendiri dah rasa kesan produk Shaklee ni, why not kita share dengan orang lain supaya lebih ramai lagi rasa manfaat produk Shaklee yang bagus ni kan.

So, Eina mulalah share produk Shaklee ni kat FB, kat blog dan juga IG. Haa kiranya nak start buat bisnes sampinganlah tu.

Masa tu Eina still bekerja tau. So just share sambil-sambil jer la. Semuanya online jer.

Eina ingat lagi, set pertama yang Eina berjaya jual masa tu ialah Set Menyusu, full set tau. Happy betul rasa masa tu. Hehe

Eina tambah lebih semangat nak share tentang produk Shaklee ni bila customer bagi feedback yang best2. And mostly semuanya puas hati.

Tak sampai setahun Eina bisnes sambil-sambil tu, Eina dapat naik 1st rank dalam Shaklee and merasalah bonus 4 angka. Tu tak termasuk untung runcit lagi tu.

Kita bekerja, memang ada gaji tetap kan. Tapi, bila dapat lagi side income lain, 4 angka plak tu, ishh mau tak happy. Memang best la kan.

Tapi sekarang Eina tak kerja dah. Resign Jun 2014 and terus buat full time Shaklee dari rumah sambil-sambil jaga anak. I'm super happy right now.

Eina akan bertambah happy, bila Eina dapat tarik ramai lagi try Shaklee.

Kita boleh buat banyak benda lain yang kita tak dapat buat sebelum ni.

InsyaAllah hidup kita akan lebih bermakna

Eina Md Ali
Shaklee Independent Distributor since 2013
Ibu kepada 3 orang cahaya mata

Nak order atau nak tanya apa-apa, wasap jer Eina ok.

Klik Sini Untuk Terus Whatsapp Eina





Nak beli dengan harga ahli? Klik daftar keahlian di sini >>> Daftar Keahlian dan Beli Produk di Website Shaklee

~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/60192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya - Eina Md Ali
Facebook Page: Eina Md Ali - Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

6 comments

  1. Baru kenal Shaklee. Guna Vitamin C dan Omega 3.

    ReplyDelete
  2. memang bagus shaklee ni..dulu pun ada ambil juga..tapi sejak pendapatan tak menentu, stop sampai sekarang..tengok la nanti bila ada rezeki lebih, mungkin bole sambung semula pengambilan shaklee

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah, semoga dimurahkan rezeki dan diizinkan amalkan semula vitamin Shaklee untuk kesihatan. :)

      Delete
  3. saya pun baru try ESP, baru beberapa hari consume. Saya harap dapatlah sebarang perubahan yang positif..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeahh, welcome to the Shaklee consumer club. hehe
      InsyaAllah akan dapat positif feedback. Yang penting konsisten ok. :)

      Delete

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews