Hilangkan Kesan Parut Dengan Vitamin Cantik Shaklee

7:54 AM

Siapa sini ada kesan parut yang susah nak hilang? 

Tak kiralah samada kesan parut jerawat, kesan parut luka atau mungkin kesan parut melecur.

Eina nak share dengan korang testimoni pengguna Shaklee yang berjaya hilangkan kesan parut atau melecur dengan asbab consume Set Cantik Shaklee.
 
Hilangkan Kesan Parut dengan Vitamin Cantik Shaklee
Hilangkan Kesan Parut dengan Vitamin Cantik Shaklee

"Saya accident, jatuh motor dan muka terkena jalan. Muka saya berparut dan ikhtiar ambil ESP, Vitamin C dan Zinc untuk bantu renew sel kulit baru.

Selepas 3 minggu baru saya ambil Collagen untuk cantikkan balik kulit muka saya" - Niza Ahmad


Alhamdulillah, kesan parut kat muka tu hilang macam tu jer kan. Cantik dah kulitnya.

Tak payah nak buat rawatan muka ke apa. Elok jer kulit baru dia terhasil bila konsisten vitamin Shaklee tu.
.
ESP is the best untuk hasilkan sel kulit baru. Ia bantu kurangkan kesan parut juga. Untuk percepat sembuh luka tu kerja Zinc & Vitamin C. Memang power.
.
Collagen pula kembalikan keserian kulit dan anjalkan kembali kulit.
.
Wow perfect combo untuk kulit cantik. 😍

So, kalau korang ada masalah parut susah nak hilang tu, bolehlah try vitamin-vitamin ni ya.

Kalau perlukan apa-apa konsultasi, korang wasap jer Eina. Eina sedia membantu.

Kenapa korang kena cuba vitamin Shaklee sebagai bantuan? Sebabnya ia

✔️ Tiada kesan sampingan 
✔️ Tiada bahan kimia 
✔️ Tidak bertoksik 
✔️ Mesra alam 
✔️ 100% natural/semulajadi 
✔️ Produk ini berdaftar dengan KKM 
✔️ Dijamin HALAL dari ISA yang diiktiraf oleh JAKIM . 
 

Ini pula kenapa korang perlu percaya dengan produk Shaklee

✅ Ia dijamin selamat dengan lebih 100,000 ujian kualiti setahun 
✅ Ia dijamin berkesan dengan lebih 100 terbitan saintifik bertulis 
✅ Ia mesra alam kerana ia tidak bertoksik, bahan-bahan yang selamat untuk anda, rumah anda, dan juga bumi


Kalau nak register ahli dan terus beli di website, boleh klik sini >>> Daftar dan Order di Website Shaklee Di Sini

Lepas tu whatsapp Eina untuk proses seterusnya ok. Klik Sini Untuk Terus Whatsapp Eina

You Might Also Like

6 comments

  1. kalau konsisten insya allah pasti memberikan hasil memuaskan

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Yes, sangat best ESP ni. Rugi siapa tak cuba kan. 😁

      Delete

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Followers

Pageviews