Why Supplement? Kenapa Shaklee?

9:00:00 am


Siapa sini ada makan suplemen? 🙋‍♀️. Kenapa korang ambil suplemen tu ya?

Eina memang dari dulu dah amalkan suplemen. Mostly vitamin yang Eina consume, mesti untuk kulit cantik cthnya Vitamin C & Collagen. Obses bebenor nak kulit sentiasa cantik 😆. Beli kat farmasi jer. ☺️

Satu lagi, Eina memang amalkan EPO untuk masalah hormon tak stabil. Yang ni memang tak boleh tinggal, kalau tinggal, period habis berterabur, tak teratur. 😌

Since kenal Shaklee tahun 2013, Eina amalkan vitamin-vitamin Shaklee jer la sampailah sekarang. Jatuh cinta terus, takmo tukau dah 😁😍

Sebab apa Eina setia dengan Shaklee? Sebab vitamin Shaklee terbukti selamat dan berkesan. Ia dah wujud lebih 50tahun dulu. Banyak kajian dan ujian klinikal yang Shaklee buat untuk pastikan produk mereka betul-betul selamat dan berkesan untuk jangka masa panjang. Setiap tahun lebih 100,000 ujian dijalankan tau 👍

Sejak Eina konsisten amalkan vitamin-vitamin Shaklee ni, Alhamdulillah kesihatan Eina bertambah baik, rasa lebih bertenaga, even kulit pun bertambah sihat 😍

Kalau dulu, selalu sangat naik jerawat kat bahagian dagu & sekitar bibir. Toksin banyak, sebab tu jerawat asik naik jer 😅. Sekarang toksin dah banyak keluar, jerawat pun jarang sangat2 timbul kat muka ni. Kulit pun makin segar. Haa bonus, berat badan pun maintain jer ☺️

Period yang dulunya tak regular, sekarang dah regular, PMS pun hilang. Kalau tak berguling-guling dibuatnya. Memang tak boleh kerja lah 😓

Ada banyak lagi #shakleeeffect yang Eina rasa. Husband pernah skip vitamin Shaklee ni seminggu tau. Dia kata saja nak tengok & rasa macam mana. Memang dia rasa letih jer sepanjang tak ambil suplemen tu 😁. Sejak tu, tak tinggal dah. Alhamdulillah. 😊

Jangan lupa ikut saranan Shaklee tau
1. Makan secara sihat
2. Bersenam dan capai berat ideal
3. Suplemen dengan bijak

Image may contain: 6 people, people smiling, text

Kesihatan bertambah baik, hidup juga lebih baik. This is #WhyIShaklee #WhySupplement ♥️✌️☺️

~~~~~
Agen Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

My Google+

Pageviews