Sunday, 2 November 2014

Rasa Muda Kembali Dan Wajah Semakin Segar

Assalamualaikum..

Dah lama nak share tapi tak berkesempatan. Banyak sangat effect yang Eina nak share. Kali ni Eina share secara ringkas jer, Eina punya shakleeeffect di bahagian wajah.

Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Ada nampak perubahan tak?


"Disclaimer: Results may vary based on the individual"


Tahun 2008 tu Eina baru kahwin..badan memang macam di pam-pam..naik mendadak..sihat walafiat..cukup makan..senang hati…hihi..pipi tak payah cakap la…memang tembam…haha

Tahun 2010 pun berat badan tak turun-turun..memang susah nak dapat balik berat zaman anak dara…gambar tu ada la pakai mekap skit-skit..tu nampak cerah semacam..hihi..muka pun still nampak bulat…

Gambar terbaru..gambar siang tadi..tanpa mekap..cuma tempek bedak jer skit..berat sebelum ni pernah sampai 50-51kg…masa pregnant..hampir 60kg…sekarang, berat badan dah kembali zaman anak dara..tak sampai 45kg..dalam 43kg jer..pipi pun dah kempis..hihi..baju banyak dah longgar..banyak baju zaman anak dara dah boleh pakai balik…rasa seronok sangat...

Selama hampir 2 tahun Eina berShaklee, apa yg Eina consume? Banyak sangat..hihi..tapi yg maintain sampai sekarang – Vitalea
– B-Complex
– Vitamin C
3 vitamin atas ni..memang wajib setiap hari..

– ESP (ini pun memang wajib setiap hari, tak ambil rasa tak sedap badan)
– Alfafa (kadang-kadang)
– Lecithin (baru start ambil balik)
– Vitamin E (setiap malam sebelum tidur)
– Ostematrix
- Zinc Complex (Atasi rambut gugur)
– Vivix (ni pun tak konsisten, bila teringat baru ambik)

Boleh dikatakan semua Eina pernah try..Omegaguard, GLA Complex, Herblax, Collagen..dll. Tapi yg paling Eina suka of coz la ESP..memang tak tinggal..setiap hari..setiap pagi..sangat2 best..Eina rasa lebih bertenaga..memang terasa makin cerah..ahakss..

Untuk penjagaan kulit muka pula, Eina guna set Nutriwhite. Memang best..rajin pakai setiap hari..kulit muka akan rasa licin jer. Yang paling Eina suka dan tak pernah missed, dia punya pencuci muka..memang rasa segar jer lepas guna...tahan lama pula tu..satu tiub tu..boleh bertahan berbulan-bulan...setengah tahun pun boleh tahan...memang berbaloi.. :)



Ok..ini antara pengalaman Eina dan kesan yang Eina rasa dari segi penjagaan kulit muka..nanti Eina akan share kesan penggunaan Set Pantang Shaklee & Set Menyusu Shaklee. Semuanya best-best :)

Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.
"Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”\

Untuk Info & Order
Eina Md Ali
~ Shaklee Independent Distributor (ID - 892529)
~ FB Pages : Vitamin Kesihatan Sejagat
~ SMS/Whatsapp : 019 227 5759
~ Email: inna.mdali@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...