Thursday, 7 June 2018

Koleksi Testimonial Shaklee Collagen Powder

Hai semua, dah ready nak raya ke? 😁

Lets cantik dan sihat di Hari Raya dengan Collagen Powder Shaklee 😍

✔️Shaklee collagen powder adalah supplemen kolagen yang unggul, mengandungi 4,000mg Kolagen RSS (Sisik Ikan Merah) proprietari, sejenis kolagen tulen dan bermutu tinggi dan diekstrak dari sisik Ikan Merah.

✔️Kolagen Shaklee adalah sangat rendah dalam berat molekular, sekitar 1,000 Dalton (berat molekular kolagen disukat dalam Dalton) amat mudah diserap oleh tubuh dan membantu meningkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Okeh, kenapa korang kena cuba ambil Collagen Powder dari Shaklee ni? Collagen bukan untuk kulit cantik jer tau, banyak kebaikannya.


Tahukan Anda?

♥️Collagen bertindak seperti "gam" yang mengikat tubuh anda dan ia ditemui dalam otot, tulang, tendon dan paling banyak, dalam kulit.
♥️Collagen dikenali kerana manfaatnya kepada kulit, seperti menjadikan kulit anda lebih tegang, elastik, dan gebu, mengurangkan liang pori, kedutan dan garis halus, merangsang kulit yang lebih cerah dan licin, kuku yang kuat serta rambut yang lebat dan bersinar.*
♥️Pengeluaran kolagen secara semula jadi berkurangan apabila umur bertambah, menyebabkan kulit kendur, kedutan dan garis halus terbentuk dan rawan pada sendi menjadi lemah. Tingkatkan kolagen anda sekarang untuk kulit yang kelihatan lebih sihat!

Ok, ini antara manfaat Collagen Powder Shaklee 😊
🌺 Anti Penuaan - Mengecilkan liang pori-pori yang kelihatan
🌺 Menghilangkan kedutan dan garis-garis halus
🌺 Melembapkan kulit bagi mengurangi rasa kering dan gatal pada muka
🌺 Mencerahkan kulit
🌺 Mengurangi pigmentasi, jeragat dan kulit tidak sekata
🌺 Menegang dan menganjalkan payudara
🌺 Mengembalikan keanjalan
🌺 Menjadikan kulit lebih tegang, anjal dan lembut
🌺 Meningkatkan Pergerakan tulang dan otot
🌺 Menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang
🌺 Menyubur & menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang, tebal dan bersinar
🌺 Seimbangkan hormon
🌺 Memberi tenaga

Bulan ni ada promo yang best untuk korang tau

Tadaaaaa



Ok korang, berminat nak order hubungi Eina tau 😊✌️


Wednesday, 6 June 2018

Kesan Lebam Hilang dengan Herbal Blend Cream

Siapa belum ada lagi Herbal Blend Cream ni, ishhh memang rugi la. Cream ni wajib ada dalam rumah korang tau. Banyak kegunaan Herbal Blend ni

Eina satu family guna cream ni, namanya pun cream serbaguna kan, so memang banyaklah kegunaannya. Antaranya boleh hilangkan kesan terkena minyak panas, kurangkan kegatalan dan kesan gigitan nyamuk atau semut, even jerawat pun Eina sapu Herbal Blend Cream ni tau. Memang berkesan, serius tak tipu, hehe 😁

Haa, ini testimoni terbaru Herbal Blend Cream ni. Boleh hilangkan kesan lebam dalam masa yang singkat. 3 hari jer u'olls. 😮 Woww sangat 





So, jadikan Herbal Blend Cream ni sebagai cream harian anda. Boleh digunakan pada semua peringkat umur, baby pun boleh tau. Memang tak rugi simpan Herbal Blend Cream ni kat rumah ok, boleh guna time kecemasan. Harga pun tak mahal, berbaloi dan tahan lama lagi. 😉

Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan Eina ok :)

~~~~~
Agen Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kulit_cantik_halus_gebu
IG: kulitcantik.byeina

Tuesday, 5 June 2018

Senarai Harga Setiap Item YOUTH Skincare

Hai semua ;)

Youth Skincare dah boleh beli secara loose item ya. So bolehlah beli ikut bajet dan keperluan anda.

INGIN DAPATKAN HARGA LEBIH MURAH, DAFTAR SEBAGAI AHLI TERLEBIH DAHULU :)

Cara mendaftar DI SINI
Daftar secara ONLINE DI SINI

Selepas isi maklumat yang diperlukan, hubungi Eina untuk pengaktifan ID anda. Then anda boleh nikmati penjimatan dari 15%-20% untuk semua item. 

Okeh, ini senarai harga pasaran setiap item untuk makluman anda :)

1. Luminious Gel Oil Cleanser - RM193.75
BELI SEKARANG




















2. Youth Perfecting Skin Toner - RM200 
BELI SEKARANG





















 
3. Youth Activating Serum - RM412.50
BELI SEKARANG




















 
4. Youth Age Defense Moisturizer - SPF 50 - RM206.25
BELI SEKARANG




















5. Youth Advanced Renewal Night Cream - Light - RM250
BELI SEKARANG




















6. Youth Radiance C+E - RM412.50
BELI SEKARANG



















INGIN DAPATKAN HARGA LEBIH MURAH, DAFTAR SEBAGAI AHLI TERLEBIH DAHULU :)

Cara mendaftar DI SINI
Daftar secara ONLINE DI SINI

Selepas isi maklumat yang diperlukan, hubungi Eina untuk pengaktifan ID anda. Then anda boleh nikmati penjimatan dari 15%-20% untuk semua item.

SET-SET YOUTH SKINCARE 

1. Youth Starter Set - RM850

BELI SEKARANG




















Mengandungi
- Luminious Gel Oil Cleanser
- Perfecting Skin Toner
- Age Defense Moisturizer-SPF50
- Advanced Renewal Night Cream - Light


2. Youth Renew and Maintain Set - RM1,262.50

BELI SEKARANG



















Mengandungi
- Luminious Gel Oil Cleanser
- Perfecting Skin Toner
- Activating Serum
- Age Defense Moisturizer-SPF50
- Advanced Renewal Night Cream - Light


3. Youth Intensive Treatment and Repair Set - RM1,675.00

BELI SEKARANG




















Mengandungi
- Luminious Gel Oil Cleanser
- Perfecting Skin Toner
- Activating Serum
- Age Defense Moisturizer-SPF50
- Advanced Renewal Night Cream - Light
- Radiance C+E

Ok semua, boleh grab set mana yang korang suka dan perlu okeh :)

INGIN DAPATKAN HARGA LEBIH MURAH, DAFTAR SEBAGAI AHLI TERLEBIH DAHULU :)

Cara mendaftar DI SINI
Daftar secara ONLINE DI SINI

Selepas isi maklumat yang diperlukan, hubungi Eina untuk pengaktifan ID anda. Then anda boleh nikmati penjimatan dari 15%-20% untuk semua item.

Youth Skincare bukan hanya meningkatkan kesihatan kulit anda secara dramatik, malah ianya 100% dijamin mampu mengubah usia kulit anda menjadi lebih muda. Dibangunkan secara klinikal oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa

• 100% vegan
• Bahan semulajadi
• Bebas kekejaman
• Hipoalergenik
• Non-comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori)
• Diuji oleh ahli dermatologi
• Diuji oleh ahli oftalmologi


Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan Eina ok :)

~~~~~
Agen Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kulit_cantik_halus_gebu
IG: kulitcantik.byeina
 

Monday, 4 June 2018

Tazkirah Ramadhan Hari Ini



Related image

Ada orang bangga dengan suaminya...
akhirnya suaminya itu CURANG padanya.

Ada orang bangga dengan anaknya...
akhirnya Allah ambil nyawa anaknya. Tinggal semua di dunia.

Ada orang bangga dengan hartanya...
akhirnya DISAMUN, DIRAGUT, DIROMPAK.

Ada orang bangga dengan jawatannya...
akhirnya dia diberhentikan kerja. Jadi penganggur.

Ada orang bangga dengan kecantikkannya...
akhirnya kena STROK. Habis herot. Hilang kecantikkannya.

Ada orang bangga dengan ketampanannya...
akhirnya dia mengalami kemalangan. Pecah mukanya. Putus kakinya. CACAT semua.

Ada orang bangga dengan pimpinannya...
akhirnya dia angkuh dan gila kuasa. Tak sedar BERPECAH-BELAH.

Ada orang bangga dengan ilmunya...
akhirnya dia menjadi JAHIL kerana tidak mengamalkan ilmunya itu.

Siapa kita untuk berbangga dengan apa yang kita ada di atas dunia? Semua itu Allah bagi pinjam sementara. Tak perlu nak bangga dengan apa yang kita ada. Sedangkan pengakhirannya kita tak tahu akan jadi apa..

Manusia hari ini suka sangka-sangka
Ada sangka baik..
Ada sangka buruk..
..Orang beribadah disangka riak
🚶Orang rileks disangka malas
👔Orang berpakaian baru disangka menunjuk
👕Orang berpakaian buruk disangka hina
🍴Orang makan banyak disangka pelahap
💃Orang makan sedikit disangka diet
😊Orang yang senyum disangka mengejek
😒Orang yang masam disangka merajuk
..Orang berbincang disangka mengumpat
..Orang yang diam disangka menyendiri
💁Orang yang menawan disangka menggoda
👯Orang yang ceria disangka mengada
..Orang yang bertanya disangka menyibuk

Hakikatnya...
Mana tahu yang senyum itu kerana bersedekah
Mana tahu yang masam itu kerana mengenang dosa
Mana tahu yang berbincang itu memberi pendapat
Mana tahu yang diam itu kerana beribadah
Mana tahu yang menawan itu bersih wataknya
Mana tahu yang ceria itu cerdas mindanya
Mana tahu yang bertanya itu prihatin orangnya

Justeru….
Sesuatu perkara yang kita lihat..
Jangan suka sangka-sangka
Sikap sangka-sangka akan memusnahkan jiwa
Kerap sangka-sangka mengundang celaka
Jangan terlalu bersangka-sangka
Jauhi sikap bersangka-sangka

"يأيها الذين ءامنوا اجتنبوا كثيرا من الظن إن بعض الظن إثم.."
"Wahai orang2 yang beriman jauhilah kamu semua kebanyakan dari sangkaan kerana sesungguhnya sebahagian dari sangkaan itu adalah dosa.."
(AlHujurat:12)

PLZ jgn simpan utk diri sndiri tp share kan kpd other

Saturday, 2 June 2018

Promo Jun 2018

Assalamualaikum

Eina nak share promo untuk bulan Jun 2018.

Ada beberapa promo yang sangat best untuk anda seisi keluarga. Boleh sihat & cantik raya nanti tau 😁


1. Collagen Powder
* Buy 2 Get 5% Off
* Buy 6 Free 1




2. Youth Skincare - Renew & Maintain Set
* Buy 1 Renew & Maintain Set get Free Limited Edition Youth Wrislet worth RM59.90




3. Twinpack Cinch Shake - Mix & Match
- Cinch Vanilla
- Cinch Chocolate 
- Cinch Cafe Latte
* Buy 2 Twinpack get Free Eco Pack-N-Go Bag




4. Shakleebaby 
* Buy 2 Set Shakleebaby get Free 1 Set (up to 30% Discount)




5. Buy Cleanse & Burn Set or Revitalize Set get Free Eco Pack-N-Go Bag



Ok semua, boleh contact Eina untuk grab promo yang superb ni ya.

Oh ya, nak lebih penjimatan, boleh register sebagai ahli DI SINI 😊

Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi Eina terus ya

~~~~~
Agen Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kulit_cantik_halus_gebu
IG: kulitcantik.byeina
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...