Tuesday, 21 November 2017

Hello Shakleebaby!!!


Hi semua, memperkenalkan produk terbaru keluaran Shaklee untuk kegunaan semua anak-anak Shaklee anda

ShakleeBaby Products sudah mula dijual 20th November 2017 😍
.
✔ Pediatrician tested
✔ Hypoallergenic
✔ Certified organic ingredients
✔ Clinically tested
✔ pH balanced
✔ Made in USA
.
Baby anda ada alergi? Bolehlah guna natural produk Shaklee ni ya 😍

✅Selamat. Telah diuji oleh para Pakar Kanak-kanak.
✅Semulajadi. Beyond organic, telah terbukti selamat 😊
✅Contents premium - essential oils, bahan-bahan organik.
.
1 set ada 3 items
πŸ’ŸGentle Wash
πŸ’ŸSoothing Lotion
πŸ’ŸMassage Oil
.
☑️FREE travelling toileteries bag + FREE tuala mikrofiber yang sangat gebu! .

Inilah rupanya #ShakleeBaby set yang menarik tu 😍

Set ni limited jer tau. Cepat order ok. For details boleh terus Whatsapp Eina ok 😊

* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kulit_cantik_halus_gebu
IG: vitamin.shakleebyeina

Friday, 17 November 2017

Kulit Cerah, Gebu dan Flawless dengan ESP

Alhamdulillah. Berkat amalkan ESP dengan konsisten. 😍
.
✅TIADA LAGI KULIT KUSAM
✅WAJAH SEMAKIN CERAH BERSERI
✅NAMPAK LEBIH MUDA
✅KULIT SEMAKIN GEBU
.

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"


"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Memang best la ESP ni, bukan setakat bantu kesihatan kita, ia juga bantu bina balik sel kulit baru agar kulit pun terasa lembut dan licin jer tau. Cerah dan awet muda lagi okeh.
🌸ESP ni sumber protein. Protein ni asas dalam badan kita. Contoh kulit muka kita ni hidup dia 21 hari je nak sihat, lepas tu dia mati dan akan dibina baru. Kalau tak cukup protein tu jadi kes kulit kusam tak bermaya. InshaaAllah dengan ESP, khasiat protein ni akan dapat direct 14gram setiap hari! Memang cukup sebenarnya nak bantu badan bina semula sel dan jadikan kulit cantik!
.
❤️Selain dibancuh ESP juga boleh dijadikan masker. Ambil 1 sudu makan ESP bancuh dgn air suam, sapu keliling muka, biar seketika, lepas tu cuci macam biasa. Kulit akan lebih segar, cerah, gebu tau. Marvelous πŸ’
.

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"


"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Jom minum ESP. Terbukti berkesan menjadikan kulit lebih cerah, lembut, halus & gebu. 😍

* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kulit_cantik_halus_gebu
IG: vitamin.shakleebyeina

Thursday, 2 November 2017

Istimewa November 2017 Promo

Diskaun 20% untuk Vitamin E & GLA Complex, dengan setiap pembelian minimum 100UV mana-mana item dibawah

Ok, ini senarai item yang boleh anda mix and match mengikut keperluan anda

1. Vitalea (22UV)
2. ESP (37UV)
3. B-Complex (13UV)
4. Vitamin C (22UV)
5. Omegaguard (33UV)



Boleh juga beli 1 set terus. Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang sedang mengandung, berpantang dan menyusu. So ibu-ibu, jangan lepaskan peluang ya.

Kesemua vitamin ini juga, sesuai untuk anda yang nak maintain sihat. Kalau macam Eina, memang amalkan semua vitamin di atas untuk memenuhi keperluan vitamin dalam badan dalam seharian. InshaaAllah kekal sihat dan cergas dengan izinNya.

Kedua-dua Vitamin E dan GLA Complex ini boleh diamalkan oleh lelaki ataupun perempuan tau. Bonus yang anda boleh dapat jika amalkan Vitamin E atau GLA Complex ini adalah keseimbangan hormon dan kulit lebih sihat dan cantik. Wahh best kan 😍

Promo ini berlangsung sepanjang bulan November 2017 ini ya.

Jika ada apa-apa pertanyaan, boleh hubungi Eina terus ok.

* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kulit_cantik_halus_gebu
IG: vitamin.shakleebyeina

Friday, 20 October 2017

Oktober Promo - Buy 4 ESP Get 5% Off

Yeay, ESP promo lagi. Shaklee bagi extra special promo sepanjang Oktober ini iaitu diskaun 5% dengan pembelian 4 canister ESP. Murah tu korang, jangan terlepas peluang. 



Ok, memang best cerita tentang ESP ni. Maklumlah hot produk di Shaklee kan. Eina nak share lagi dan lagi apa itu ESP hehe ☺️

Apa itu ESP?

ESP adalah minuman soya yang membekalkan protein. Protein adalah makanan yang penting untuk tubuh kita.Tubuh badan kita terdiri daripada protien seperti tulang, kulit, rambut, otot, plasma, organ, antibodi, enzim, hormon, hemoglobin dan sel-sel. Manakala sel-sel dalam tubuh badan kita bergantung kepada protien untuk menjalankan fungsinya seperti membina sel-sel baru dan menggantikan tisu-tisu badan yang lama dan tua atau yang telah rosak.

Menarik tentang ESP adalah;



IMG_7659.jpeg
- ESP ni adalah sumber protein lengkap yang ada 9 amino asid penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan dan sukar untuk kita dapatkan daripada diet harian kita.

- ESP mengandungi kacang soya non-GMO yang semulajadi dan ia bebas dari kolestrol ia juga rendah lemak.

- ESP terbukti mampu membekalkan tenaga yang boleh bertahan berjam-jam lamanya.

- ESP bantu untuk kekalkan paras gula dalam darah.

- ESP bantu untuk kekalkan kepejalan otot, pemulihan tisu badan dna pembentukan otot baru,

- ESP tiada perasa tiruan, pengawet dan pewarna.

- ESP mengandungi lemak yang sangat sedikit iaitu 1gm dan tiada laktosa dimana kadar untuk hadam adalah sangat tinggi.

Sebabkan itu, badan kita sangat memerlukan PROTEIN. Sebabnya MAKANAN UTAMA bagi SEL ialah PROTEIN. Sel yang sihat dapat menghasilkan tubuh badan yang sihat.

Ok, cukup setakat ini dulu. Nanti sambung lagi cerita ESP ya. Nak baca info kebaikan ESP atau Testimoni ESP boleh baca sini juga ✌️ ESP Shaklee

Ok jangan lupa tau, grab promo Oktober ni, Buy 4 ESP Get 5% Off. Boleh simpan stok sampai tahun depan ni. Jimat sangat 😊

* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat

Thursday, 21 September 2017

Nutriferon Kuatkan Imun Sistem Kita

Nutriferon Shaklee sampai Paris 😍. Jauh dia berjalan. Eina pun tak sampai lagi Eiffel Tower tu tau πŸ˜†
.

Outstation atau holiday kemana-mana, dalam atau luar negara, harus bawa Nutriferon ni tau. 
.
Kenapa? Sebab Nutriferon merupakan immune booster. Nutriferon ni bantu menguatkan imun sistem kita supaya sel pertahanan badan akan lebih kuat. So, Nutriferon sebagai usaha untuk melawan virus-virus seperti batuk, demam, selsema agar tidak teruk atau berpanjangan.
.
Husband memang selalu outstation ke luar negara. Nutriferon ni, salah satu vitamin wajib bawa selain vitamin-vitamin lain seperti Vit C, B-Complex, Ostematrix.

.
Kadang-kadang perubahan masa dan juga cuaca jadi penyebab terganggunya imun sistem kita kan. Pengambilan makanan di tempat orang juga pastinya tak menentu. Jadi kat sini la fungsi setiap vitamin. Ia bertujuan memenuhi dan melengkapkan nutrisi dalam tubuh badan agar kekal sihat bertenaga.
.

NutriFeron® adalah sebatian proprietari eksklusif ekstrak empat tumbuhan yang diperolehi daripada biji labu, bunga Safflower, biji plantago dan bunga Japanese Honeysuckle.
.
NutriFeron® dicipta oleh ahli sains yang menemui interferon, pakar imunologi terkemuka dunia Dr Yasuhiko Kojima, yang menjalankan penyelidikan selama 40 tahun untuk mencari sebatian semula jadi.
.
Formula eksklusif berpaten ini dicipta untuk meningkatkan tahap interferon secara semula jadi, memberikan sokongan pertahanan dari peringkat sel.
.
Tahukah Anda? 
Ahli sains dan pakar perubatan telah mengenal pasti interferon sebagai komponen utama yang memastikan fungsi sistem imun yang kuat.
.
So, pastikan simpan sekotak Nutriferon di dalan rumah anda ya. Boleh ambil bila perlu. Dan amat mudah di makan juga mudah di bawa kemana sahaja
.
*** Pic credit to my husband all the way from Paris, France 😍
.
* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...