Tuesday, 8 May 2018

Extra Promo Special for Parents Day


Extra Promo Special for Parents Day

Yeayyyy, baiknya Shaklee 😍

Ada extra promo sempena "Parents Day" akan datang

Promo apa tu?

Ok, ini promonya



Buy Twin Pack Vivix with 5% Discount and get FREE Red Hot Cooler Bag 😲

Harga RP RM956.65

Bestnya promo ni, berbaloi sangat ni. Boleh hadiahkan untuk mak ayah kita. Tanpa kesihatan, kaya tidak bermakna. Ingatlah orang yang tersayang. 😍

Nak lagi berbaloi, join ahli terus. Harga jauhhhh lebih murah u’olls 🀩

Oh ya, promo ini hanya untuk 3 HARI SAHAJA ya, bermula 11hb Mei hingga 13hb Mei sahaja. So cepat contact SID korang. Hubungi Eina untuk best consultations okeh ✌️☺️


Monday, 7 May 2018

Akhirnya JERAGAT LESAP juga dengan Youth Skincare

Assalamualaikum, selamat petang semua.

Start umur 25 tahun ke atas, korang akan mula nampak tanda-tanda penuaan kat muka korang. Cthnya kulit kusam, kulit kering, garis-garis halus, bintik hitam dan macam-macam lagi.

Jeragat merupakan tanda penuaan yang paling susah nak hilang. Betul tak? Perlukan kesabaran dan kerajinan yang tinggi kalau nak betul-betul hilangkan kesan bintik hitam atau jeragat ni kan. Memang ia ambil masa yang agak lama.



Antara penyumbang terbesar masalah jeragat ialah kulit anda selalu terdedah dengan cahaya matahari samaada secara langsung ataupun tidak. So please make sure, nak keluar rumah pakai sunblock okeh. Selain itu, penggunaan kosmetik juga merupakan salah satu penyebab terjadinya jeragat. Sebab tu, anda perlu pilih kosmetik yang betul-betul selamat dan sesuai dengan kulit anda. Satu lagi, masalah hormon juga boleh menyebabkan terjadinya jeragat di kulit muka.


Bagi yang dah ada nampak bayang-bayang bintik hitam tu, korang kena cuba Youth Skincare yang super best ni tau. Sebab ia dijamin selamat digunakan oleh semua jenis kulit. 100% vegan berasaskan tumbuh-tumbuhan tau.

No automatic alt text available.

Bulan ni, Shaklee nak bagi FREE jer kat korang Radiance C&E yang boleh bantu masalah bintik hitam atau jeragat di muka korang tu. Ya, FREE jer πŸ€—



Image may contain: text

Dengan setiap pembelian FULLSET Youth, korang akan dapat
.
πŸ’–FREE Radiance C&E worth RM400++
πŸ’–FREE Creative Healthier Lives Paper Bag
πŸ’–FREE Youth Skincare Guide
πŸ’–FREE POSTAGE
.
Haaa, best kan 😍
.
Fungsi Radiance C&E adalah:
Mengurangkan kehadiran garis halus dan kedutan
Mengurangkan kehadiran tompok-tompok usia
Memudarkan kesan jeragat
Menegang dan mencerahkan kulit.

.

Ok, ini antara testimoni kesan pengambilan Youth Skincare yang membantu mengurangkan masalah jeragat.

Image may contain: one or more people, text and closeup

Image result for testimoni youth shaklee

Korang tau tak Shaklee nak hasilkan skincare Youth ni, ambil masa 8 tahun kajian tau. Bukan 8 minggu atau 8 bulan. Lama tu 8 tahun, bukan simply2 jer hasilkan skincare untuk korang. Banyak ujian & banyak kajian dibuat sebelum betul-betul dipasarkan. Bahan-bahan yang digunakan semuanya berasaskan tumbuh-tumbuhan.
.
Shaklee buat ujian pada 100 orang wanita dari semua peringkat usia. Hasil ujian klinikal yang telah dijalankan, 100% WANITA MEMILIKI KULIT KELIHATAN LEBIH MUDA & 2/3 DARIPADA WANITA TELAH MENGUBAH USIA KULIT MEREKA KEPADA SEDEKAD LEBIH MUDA. Tanpa kompromi ni tau. Wowww πŸ˜πŸ‘
.
Haishhh rugilah tak cuba dari sekarang u’olls 😁

 
So, cecepat order ya kengkawan. Rugi tak grab bulan ni sebab total item FREE lebih RM500 tau. Sangat-sangat best. 😍

Agen Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kulit_cantik_halus_gebu
IG: kulitcantik.byeina
 

Friday, 4 May 2018

ESP Melengkapkan Masa Anda Setiap Hari

Hai semua, Salam Jumaat yang penuh barokah ;)

Petang ni dah ambil ESP ke belum? Eina tengah maraton buat puasa ganti nih. Berbuka nanti baru Eina shake ESP 😍

Setiap masa adalah MASA untuk ESP!πŸ˜€

Tak kira pagi ke, tengahari ke, petang atau pun malam, lengkapkan makanan anda dengan ESP ni tau. Ia mudah dan senang disediakan. Kelebihannya

πŸ’–Membekalkan 9 asid amino perlu
πŸ’–Membekalkan 15g protein soya setiap sajian
πŸ’–Mengandungi 5 jenis vitamin B
πŸ’–Kaya dengan kalsium untuk tulang dan gigi yang kuat
πŸ’–Tanpa kolesterol
πŸ’–Protein soya dengan indeks glisemik yang rendah untuk tenaga yang berkekalan.


Waktu Pagi - Rasa lemah dan tidak bertenaga? Tingkatkan tenaga anda dengan ESP!. Ibu menyusu, ibu hamil, ingin turunkan berat badan wajib ambil sebagai minum pagi okeh. Boleh mulakan hari anda dengan minuman yang sihat. Bancuh ESP dengan buah-buahan kegemaran seperti pisang dan buah beri untuk dijadikan smoothie yang lazat dan penuh berkrim. InshaAllah, tahan kenyang lebih lama juga.

Waktu Tengahari - Sesuai untuk anda yang sedang struggle nak turunkan berat badan. Anda boleh gantikan meminum ESP kerana ia hanya memberikan anda 105 kalori dalam setiap sajian berbanding anda mengambil segelas air berkarbonat yang memberikan 170 kalori dan ais kisar kopi mengandungi 320 kalori. Dengan meminum ESP anda boleh membuat pilihan yang lebih sihat.

Waktu Petang - Untuk ibu menyusu, ibu hamil dan juga untuk anda yang ingin menurunkan berat badan, katakan tidak kepada snek yang berminyak atau manis, pilihlah minuman protein yang enak sebagai ganti, iaitu ESP!

Ok untuk anda yang aktif bersenam, tingkatkan tenaga anda sebelum dan selepas bersenam dengan meminum ESP. Untuk hasil yang lebih baik, ambil ESP 30 minit sebelum latihan atau 2 jam sebelum latihan berakhir untuk mempercepatkan proses pemulihan otot.

Waktu Malam - Elakkan pengambilan snek pada waktu tengah malam dengan mengambil ESP pada waktu makan malam anda untuk memberikan anda rasa kenyang yang lebih lama. Haaa untuk yang nak turunkan berat badan tu, elakkan ambil makanan berat pada waktu malam okeh.

Best kan, boleh ambil ESP anytime, anywhere jer. Badan pun kekal sihat dan cergas.

Apa lagi? Jom ESP πŸ˜‰

Agen Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kulit_cantik_halus_gebu
IG: kulitcantik.byeina

Thursday, 3 May 2018

Why Supplement? Kenapa Shaklee?


Siapa sini ada makan suplemen? πŸ™‹‍♀️. Kenapa korang ambil suplemen tu ya?

Eina memang dari dulu dah amalkan suplemen. Mostly vitamin yang Eina consume, mesti untuk kulit cantik cthnya Vitamin C & Collagen. Obses bebenor nak kulit sentiasa cantik πŸ˜†. Beli kat farmasi jer. ☺️

Satu lagi, Eina memang amalkan EPO untuk masalah hormon tak stabil. Yang ni memang tak boleh tinggal, kalau tinggal, period habis berterabur, tak teratur. 😌

Since kenal Shaklee tahun 2013, Eina amalkan vitamin-vitamin Shaklee jer la sampailah sekarang. Jatuh cinta terus, takmo tukau dah 😁😍

Sebab apa Eina setia dengan Shaklee? Sebab vitamin Shaklee terbukti selamat dan berkesan. Ia dah wujud lebih 50tahun dulu. Banyak kajian dan ujian klinikal yang Shaklee buat untuk pastikan produk mereka betul-betul selamat dan berkesan untuk jangka masa panjang. Setiap tahun lebih 100,000 ujian dijalankan tau πŸ‘

Sejak Eina konsisten amalkan vitamin-vitamin Shaklee ni, Alhamdulillah kesihatan Eina bertambah baik, rasa lebih bertenaga, even kulit pun bertambah sihat 😍

Kalau dulu, selalu sangat naik jerawat kat bahagian dagu & sekitar bibir. Toksin banyak, sebab tu jerawat asik naik jer πŸ˜…. Sekarang toksin dah banyak keluar, jerawat pun jarang sangat2 timbul kat muka ni. Kulit pun makin segar. Haa bonus, berat badan pun maintain jer ☺️

Period yang dulunya tak regular, sekarang dah regular, PMS pun hilang. Kalau tak berguling-guling dibuatnya. Memang tak boleh kerja lah πŸ˜“

Ada banyak lagi #shakleeeffect yang Eina rasa. Husband pernah skip vitamin Shaklee ni seminggu tau. Dia kata saja nak tengok & rasa macam mana. Memang dia rasa letih jer sepanjang tak ambil suplemen tu 😁. Sejak tu, tak tinggal dah. Alhamdulillah. 😊

Jangan lupa ikut saranan Shaklee tau
1. Makan secara sihat
2. Bersenam dan capai berat ideal
3. Suplemen dengan bijak

Image may contain: 6 people, people smiling, text

Kesihatan bertambah baik, hidup juga lebih baik. This is #WhyIShaklee #WhySupplement ♥️✌️☺️

Agen Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kulit_cantik_halus_gebu
IG: kulitcantik.byeina

Wednesday, 2 May 2018

YOUTH PROMO EXTENDED until 31st May 2018

Good news!!!

YOUTH PROMO EXTENDED until 31st May 2018. YeayyyyπŸ‘πŸ‘πŸ‘.

While Stock Last ok.

Image may contain: text
.
Dengan setiap pembelian FULLSET Youth, anda akan dapat

πŸ’–FREE Radiance C&E worth RM400++
πŸ’–FREE Creative Healthier Lives Paper Bag
πŸ’–FREE Youth Skincare Guide
πŸ’–FREE POSTAGE

Haaa, best kan 😍

Fungsi Radiance C&E adalah:
✅Mengurangkan kehadiran garis halus dan kedutan
✅Mengurangkan kehadiran tompok-tompok usia
✅Memudarkan kesan jeragat
✅Menegang dan mencerahkan kulit.
.
So, cecepat order ya kengkawan. Rugi tak grab bulan ni sebab total item FREE lebih RM500 tau. Sangat-sangat best. 😍
.
.
Nak lagi jimat? Boleh register ahli DI SINI. Atau terus contact Eina untuk Eina bantu okeh. Jika anda register sendiri, make sure inform Eina lepas isi form tau 😏

Agen Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kulit_cantik_halus_gebu
IG: kulitcantik.byeina 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...