Friday, 19 January 2018

Promo Tahun Baru 2018

Assalamualaikum.


Apa kabar semua. Dah tau promo bulan January 2018? Ok dah tau pun Eina akan bagi tau juga, hehe


Ok sepanjang bulan January ini, anda boleh dapatkan Omegaguard dengan harga special sangat. Beli 3 botol Omegaguard ada discount 5% tau. So, pengamal tegar Omegaguard, jangan tak grab pula ya. Sangat berbaloi. Jangan risau, untuk promo ini, expiry datenya pada 16hb April 2019. Haaa lambat lagi kan, so untung beli masa promo ni okeh

.

Siapa yang perlu Omegaguard?

.

Lelaki & Wanita

✔️ Memelihara dari penyakit jantung, strok, mengawal kolesterol, masalah obesiti, untuk kesihatan sendi, bagi wanita ia membantu kulit menjadi licin & kelihatan kemerah-merahan dan banyak lagi

.

Kanak-kanak

✔️ Membantu perkembangan otak dengan baik, membantu menguatkan paru-paru, menguatkan sistem imun, juga membantu masalah eczema

.

Ibu hamil

✔️ Membantu perkembangan otak dan mata bayi semasa dalam kandungan, mengurangkan risiko lahir bayi pramatang dan mengurangkan alahan pada bayi selepas dilahirkan

.

Ibu menyusu

✔️ Membantu perkembagan dan pertumbuhan otak bayi yang sihat yang dapat disalurkan melalui penyusuan susu ibu

.

Ingin Kurus?

Omega 3 di dalam Omegaguard juga membantu anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat. Omega 3 meningkatkan hormon Leptin yang menbantu mengawal selera makan dan membantu membakar lemak dengan lebih cepat.

.

Omegaguard mengandungi Omega 3 yang kaya dengan DHA & EPA yang penting dalam diet harian.

.


Fungsi utama Omega Guard Shaklee adalah :

.

✔️bantu mencegah penyakit salur darah dan stroke

✔️DHA dan EPA boleh menentang thrombosis 

✔️menurunkan tekanan darah tinggi

✔️melincirkan salur darah dan membantu peredaran darah yang lancar

✔️membantu mengekalkan tekanan darah yang normal

✔️mengelak ketegangan leher atau sakit kepala

✔️merendahkan kolesterol

✔️menghindar pembekuan darah di dalam badan

✔️mengawal masalah obesiti

✔️mengurangkan risiko penyakit jantung

✔️ Mencegah insomnia 

✔️ Mengurangkan tekanan emosi

✔️ Mengurangkan kemurungan dan kebimbangan

✔️ Membantu memperbaiki masalah autism

✔️ Membantu memperbaiki masalah kanak-kanak hyperactive 

✔️ Mengurangkan masalah schizophrenia 

✔️ Mengurangkan masalah lupa pada wanita yang telah melahirkan anak


Kalau ada apa-apa pertanyaan atau nak order, boleh terus Whatsapp ok


* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.


Whatsapp : www.wasap.my/0192275759

FB : Eina Md Ali

Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya

Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat

IG: kulit_cantik_halus_gebu

IG: vitamin.shakleebyeina  

Monday, 18 December 2017

Vivix Promo Hujung Tahun 2017

Assalamualaikum. Apa kabar semua? Semoga sihat sejahtera ya. :)

Ada lebih kurang 2 minggu sahaja lagi, kita nak melangkah ke tahun baru 2018 kan. Eina nak buat short update tentang promo yang sedang berlangsung sepanjang bulan December 2017 ini ya. Sorry sangat sebab baru berkesempatan update tentang promo hujung tahun ni. :)

Ok, untuk penghujung tahun 2017 ini, Shaklee menawarkan double promo untuk pencinta Vivix

1. Grab 2 botol Promo Vivix dan dapatkan Diskaun 5%.



Ini yang anda dapat untuk setiap pembelian 2 botol Vivix
๐Ÿ’“FREE MEMBERSHIP bagi yang belum mendaftar sebagai ahli (bernilai RM69.80)
๐Ÿ’“Promo 5%, jimat lagi RM40++
๐Ÿ’“FREE postage (bernilai RM10.60)
๐Ÿ’“CASHBACK bernilai RM35++ bagi anda yang mendaftar sebagai ahli
 
2. Buy 6 FREE 1


Selain promo twinpack, Shaklee juga menawarkan promo Vivix Buy 6 FREE 1. Boleh share satu family beli 6 botol, sebab beli 6 botol Vivix, lagi banyak anda dapat jimat dan lagi banyak cashback anda boleh dapat. Wow!!!

Kalau ada apa-apa pertanyaan atau nak order, boleh terus Whatsapp ok

Manfaat Vivix >>> Baca Sini


* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kulit_cantik_halus_gebu
IG: vitamin.shakleebyeina

Thursday, 7 December 2017

Vitamin Untuk Jemaah Umrah/Haji

Assalamualaikum semua. Semoga sihat sentiasa hendaknya ya.

Kali ni, Eina nak cerita vitamin atau suplemen atau makanan tambahan yang terbaik dan bagus untuk bekalan mengerjakan Umrah atau Haji.

Kebetulan dalam sebulan dua ni, ramai juga yang bertanya pada Eina vitamin apa yang sesuai dan penting sebagai persediaan untuk menguatkan imun dan memberi tenaga semasa melakukan ibadah Umrah atau Haji.

Pertama sekali, semuanya atas izinNya juga. Vitamin cuma sebagai ikhtiar kita untuk menambah kekuatan yang dah diberi Allah. InshaaAllah ya

Ok, ini antara cadangan vitamin yang penting untuk tambah tenaga dan kekal sihat semasa di sana. InshaaAllah

1. Vitalea

Merupakan multivitamin yang lengkap. Vitalea sangat berkesan dan banyak membantu meningkatkan tenaga. Vitalea juga mengandungi vitamin yang membantu mengurangkan rasa letih.

InshaaAllah, bila badan sentiasa bertenaga, segala ibadah dapat kita lakukan dengan mudah dan tidak letih.

Info Vitalea >> Baca Sini

2. Vitamin C

Vitamin C juga salah satu vitamin yang penting kita ambil secara konsisten. Ia bertujuan menguatkan imun sistem atau antibodi agar kekal sihat. Antara sakit lazim yang kerap di hadapi semasa di Tanah Suci ialah demam, batuk dan selsema.

Jadi disinilah kepentingan Vitamin C. Ia bantu menguatkan antibodi kita agar dapat melawan bakteria atau radikal bebas penyebab penyakit. InshaaAllah ya

Info Vitamin C >> Baca Sini

3. Ostematrix

Kebaikan Ostematrix adalah menguatkan tulang kita. Ia mengandungi kalsium, magnesium, Vitamin D dan mineral lain yang bagus untuk kekuatan tulang.

Semasa di Tanah Suci, semestinya para jemaah, banyak bergerak, banyak berjalan dan pastinya kurang tidur disebabkan taknak terlepas peluang untuk sentiasa beribadah. Ostematrix bantu mengurangkan rasa letih, rasa lenguh kaki dan juga badan. Konsisten setiap hari setiap malam, InshaaAllah Ostematrix bantu merehatkan badan kita.

Info Ostematrix >> Baca Sini

4. Performance Drink

Ok, ini sejenis minuman yang perlu dibancuh atau paling mudah goncang bersama air sejuk atau suam. Fungsinya, kekalkan cecair dalam badan supaya kekal terhidrat. Sedia maklumkan, cuaca di sana agak panas berbanding di Malaysia. Apabila sibuk beribadah sambil berjalan jauh, pasti akan cepat terasa haus. Jadi, kebaikan Performance Drink ini bantu kurangkan rasa haus dan akan rasa lebih segar. Ia juga mampu tambah tenaga para jemaah semasa mengerjakan Umrah/Haji.

Info Performance Drink >> Baca Sini

5. Nutriferon

Nutriferon merupakan immune booster. Jenis serbuk dlm bentuk sachet. Mcm pengganti panadol la. Boleh diambil begitu saja atau dicampur bersama air kosong. Ambil bila perlu sahaja.

Biasanya Eina suggest ambil seminggu sekali utk kuatkan immune. Sangat bagus diamalkan sebelum bertolak menunaikan Umrah/Haji. Kalau rasa tak sihat, boleh ambil setiap hari. Ambil 1 sachet sehari pun dah cukup. InshaaAllah cepat reda.

Info Nutriferon >> Baca Sini

Ok semua, harap sharing Eina bermanfaat ya. Selain usaha sihat dengan suplemen, didoakan semua bakal jemaah Umrah/Haji diberi kesihatan dan dipermudahkan segala urusan semasa di Tanah Suci. Semoga mendapat Umrah/Haji yang mabrur. Aminn. InshaaAllah

Kalau ada apa-apa pertanyaan atau nak order, boleh terus Whatsapp ok

* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kulit_cantik_halus_gebu
IG: vitamin.shakleebyeina

Tuesday, 21 November 2017

Hello Shakleebaby!!!


Hi semua, memperkenalkan produk terbaru keluaran Shaklee untuk kegunaan semua anak-anak Shaklee anda

ShakleeBaby Products sudah mula dijual 20th November 2017 ๐Ÿ˜
.
✔ Pediatrician tested
✔ Hypoallergenic
✔ Certified organic ingredients
✔ Clinically tested
✔ pH balanced
✔ Made in USA
.
Baby anda ada alergi? Bolehlah guna natural produk Shaklee ni ya ๐Ÿ˜

✅Selamat. Telah diuji oleh para Pakar Kanak-kanak.
✅Semulajadi. Beyond organic, telah terbukti selamat ๐Ÿ˜Š
✅Contents premium - essential oils, bahan-bahan organik.
.
1 set ada 3 items
๐Ÿ’ŸGentle Wash
๐Ÿ’ŸSoothing Lotion
๐Ÿ’ŸMassage Oil
.
☑️FREE travelling toileteries bag + FREE tuala mikrofiber yang sangat gebu! .

Inilah rupanya #ShakleeBaby set yang menarik tu ๐Ÿ˜

Set ni limited jer tau. Cepat order ok. For details boleh terus Whatsapp Eina ok ๐Ÿ˜Š

* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kulit_cantik_halus_gebu
IG: vitamin.shakleebyeina 

Friday, 17 November 2017

Kulit Cerah, Gebu dan Flawless dengan ESP

Alhamdulillah. Berkat amalkan ESP dengan konsisten. ๐Ÿ˜
.
✅TIADA LAGI KULIT KUSAM
✅WAJAH SEMAKIN CERAH BERSERI
✅NAMPAK LEBIH MUDA
✅KULIT SEMAKIN GEBU
.

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"


"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Memang best la ESP ni, bukan setakat bantu kesihatan kita, ia juga bantu bina balik sel kulit baru agar kulit pun terasa lembut dan licin jer tau. Cerah dan awet muda lagi okeh.
๐ŸŒธESP ni sumber protein. Protein ni asas dalam badan kita. Contoh kulit muka kita ni hidup dia 21 hari je nak sihat, lepas tu dia mati dan akan dibina baru. Kalau tak cukup protein tu jadi kes kulit kusam tak bermaya. InshaaAllah dengan ESP, khasiat protein ni akan dapat direct 14gram setiap hari! Memang cukup sebenarnya nak bantu badan bina semula sel dan jadikan kulit cantik!
.
❤️Selain dibancuh ESP juga boleh dijadikan masker. Ambil 1 sudu makan ESP bancuh dgn air suam, sapu keliling muka, biar seketika, lepas tu cuci macam biasa. Kulit akan lebih segar, cerah, gebu tau. Marvelous ๐Ÿ’
.

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"


"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Jom minum ESP. Terbukti berkesan menjadikan kulit lebih cerah, lembut, halus & gebu. ๐Ÿ˜

* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kulit_cantik_halus_gebu
IG: vitamin.shakleebyeina 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...