Friday, 30 September 2016

Daftar Ahli Shaklee Secara Express/Online


Assalamualaikum

Sebelum ni, Eina pernah share macam mana nak jadi ahli Shaklee dan apa kelebihan menjadi ahli. Selalunya, sesiapa yang berminat boleh menghubungi mana-mana ahli yang berdaftar dan mendaftarkan diri di bawah mereka melalui beberapa proses. Tapi, entry kali ni Eina nak share bagaimana mendaftar ahli Shaklee secara Express/Online dengan sendiri. 

Oh ya, masih ragu-ragu ingin mendaftar? Jangan risau, Eina cerita secara ringkas ya. :)

Siapa yang perlu berdaftar sebagai ahli?
  1. Anda merupakan pengguna tegar suplemen Shaklee
  2. Anda sememangnya memerlukan suplemen untuk kekalkan kesihatan dan kecantikan anda
  3. Anda yang pentingkan kualiti produk yang terjamin HALAL 
  4. Anda inginkan produk suplemen yang terbukti berkesan dan selamat
  5. Anda yang inginkan kesihatan anda terjaga sepanjang hari
  6. Anda yang ingin menjana pendapatan secara berterusan dari rumah

Apa kelebihan dan apa yang anda dapat bila menjadi ahli?
  1. Jadi ahli shaklee bukan wajib untuk menjual. Tak nak bisnes pun tak apa. Boleh daftar ahli untuk pembelian diri sendiri je. 
  2. Anda dapat jimat dan diskaun sehingga 20-25% tau
  3. Anda FREE CASH BONUS mengikut syarat tertentu 😊

Berapa bayaran nak daftar ahli?
  1. Bayaran keahlian RM68.90 + postage RM10.60 (Semenanjung) dan postage RM21.20 (Sabah/Sarawak)
  2. TIADA had pembelian minima

Untuk lebih lanjut, boleh baca DI SINI juga ya ;)

Ok, ingin terus mendaftar secara express atau online?

Jika anda ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee secara online, boleh terus ke link >>> Become A Shaklee Member
Scroll hingga bawah dan klik button Join Now, ikut langkah-langkah yang diperlukan hingga selesai.

Selepas mendaftar, anda akan memperolehi nombor ID shaklee melalui sms/email. Tahniah! anda sudah menjadi ahli Shaklee yang sah. Anda juga boleh melayari laman web http://shaklee2u.com.my/mbst_en/ untuk melakukan pembelian secara online.

Anda ingin DAFTAR AHLI SHAKLEE dengan PERCUMA? Atau perlukan sebarang bantuan? Hubungi atau Whatsapp Eina 6019-2275759 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...