Promo Istimewa Bulan Mei Sempena Ramadhan

4:50:00 pm

Shaklee Promosi apa ya bulan Mei ni?

Okeh, lebih kurang 2 minggu lagi kita nak sambut bulan Ramadhan kan? Shaklee offer sesuatu istimewa untuk kita tau.

Last month semua pakat borong ESP untuk stock puasa, bulan ni pakat borong Performance Drink & Mealshake jugak. Haaa jadilah Mighty Triple Gems bekalan sepanjang Ramadhan. Uiii power tau Mighty Triple Gems ni, boleh BACA SINI k.

Ok, so ini dia promo untuk bulan Mei 2018



1. Diskaun 10% + FREE Eco Pack & Go Bag untuk twin pack pilihan dibawah
- Mealshakes
- Performance Drink
- Cinch Vanilla

Boleh mix tau, terpulang pada anda. Contohnya, nak beli Twinpack Performance Drink + Twinpack Mealshake pun boleh. Korang akan dapat 10% diskaun + FREE Eco Pack & Go Bag sekali okeh. Best kan 😍

Kalau korang just beli 1 Twinpack sahaja, samaada Twinpack Performance Drink sahaja atau Twinpack Mealshake sahaja atau Cinch Vanilla sahaja, korang still dapat 10% diskaun tapi tak dapat free Eco Pack & Go Bag tu tau.

Faham kan? 😁

Eina rasa sekarang ni start cuaca tak menentu kan, mostly panas sepanjang hari. Puasa dalam keadaan cuaca panas, memang mencabar kan. Kita akan cepat terasa dahaga, cepat letih dan lesu. So, dengan adanyapromo twinpack ini dapatlah membantu kita kekal terhidrat dan bertenaga semasa berpuasa nanti.

So, untuk badan kekal terhidrat, dan bertenaga boleh minum Performance Drink. Boleh add on ESP jugak dalam Performance Drink tu, InshaaAllah tahan kenyang lebih lama juga🤩
Harga Twinpack Performance Drink: RM164.57

Untuk bantu kanak-kanak bertenaga semasa berpuasa pula, boleh minum Mealshakes (nak campur ESP pun boleh). Mealshakes pun mengandungi protein serta multivitamin dan minerals yang baik untuk kanak-kanak. 🤸‍♀️
Harga Twinpack Mealshake: RM228.96

Okeh, special untuk anda yang nak turunkan berat badan semasa berpuasa ni, anda boleh minum Cinch Shake Vanilla. Ia bantu anda rasa kenyang lebih lama dan bantu tambah tenaga juga 👍
Harga Twinpack Cinch Vanilla : RM345.83

Ada lagi promo bulan ni tau.

2. Cleanse & Burn Set (Bersih dah Bakar)

Untuk anda yang nak turunkan berat badan tadi tu, selain twinpack Cinch Vanilla, boleh add on set ini juga tau.

Kelebihan set ini, ia bantu bersihkan 'lemak' berlebihan dan bakar terus kasi hilang. So fungsi Cinch tadi, bantu bina semula otot-otot anda serta menjadikan anda kenyang lebih lama. Dan tak rasa nak makan banyak pun. Boleh bantu control selera juga la.

Harga set ini ialah RM502.60

3. Ok, last sekali, kita ada Revitalize Set (Kesegaran Badan)

Set ini sangat Istimewa tau. Set ini adalah set yang paling premium sebab ada Vivix & Coq-Trol yang bertindak sebagai BOOSTER kepada kesihatan, peningkatan tenaga, kekal cergas dan memberi kesegaran kepada tubuh badan. Energy Tea Mix pula, bantu tingkatkan metabolisma kita. Haa sangat sesuai diamalkan sepanjang bulan Ramadhan kan.

Harga set ini ialah RM800.30 with FREE Shipping

Best kan promo Shaklee sepanjang bulan Mei ini? Khas untuk penjagaan kesihatan anda di bulan Ramadhan dan juga untuk mereka yang menjaga nikmat kesihatan setiap hari

So, boleh terus Whatsapp Eina untuk order dan konsultasi ya.

*Tips nak Jimat: Daftar ahli untuk dapatkan harga lebih jimat sehingga 15-20%.

~~~~~
Agen Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

2 comments

  1. Bestnya.. memang tak sabar ketibaan Ramadhan kali ini... sudah tentu banyak tawaran istimewa especially ketika ketidak tentuan pendapatan pengguna kini... thanks share.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

My Google+

Pageviews