Kesan Lebam Hilang dengan Herbal Blend Cream

11:00:00 am

Siapa belum ada lagi Herbal Blend Cream ni, ishhh memang rugi la. Cream ni wajib ada dalam rumah korang tau. Banyak kegunaan Herbal Blend ni

Eina satu family guna cream ni, namanya pun cream serbaguna kan, so memang banyaklah kegunaannya. Antaranya boleh hilangkan kesan terkena minyak panas, kurangkan kegatalan dan kesan gigitan nyamuk atau semut, even jerawat pun Eina sapu Herbal Blend Cream ni tau. Memang berkesan, serius tak tipu, hehe 😁

Haa, ini testimoni terbaru Herbal Blend Cream ni. Boleh hilangkan kesan lebam dalam masa yang singkat. 3 hari jer u'olls. 😮 Woww sangat 






So, jadikan Herbal Blend Cream ni sebagai cream harian anda. Boleh digunakan pada semua peringkat umur, baby pun boleh tau. Memang tak rugi simpan Herbal Blend Cream ni kat rumah ok, boleh guna time kecemasan. Harga pun tak mahal, berbaloi dan tahan lama lagi. 😉

Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan Eina ok :)


 
~~~~~
Agen Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina
 

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

My Google+

Pageviews