Kawal Stress dengan B-Complex

12:21 PM

B-Complex merupakan vitamin asas Eina setiap hari. Sangat bestt. Bila rasa sangat letih & kepala berdenyut-denyut sakit, Eina terus telan B-Complex ni. Alhamdulillah, dengan izin Allah tak melarat dan terus hilang rasa sakit semua tu.

Mengandungi 8 kumpulan vitamin B yang melengkapi antara satu sama lain. Ianya membantu untuk mengekalkan tona kulit yang sihat. Umum mengetahui yang B-complex sangat berguna untuk mengawal stress dan membuatkan kita jadi gembira serta tenang. Jangan lupa yang stress adalah punca kepada masalah serius kulit berjerawat.

Vitamin B merupakan keperluan asas dalam diet sihat kita. Ia bantu mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan dan meningkatkan sistem pertahanan badan.Antara manfaat B-Complex

✅ Menukar makanan kepada tenaga
✅ Meredakan sakit kepala dan melawan tekanan
✅ Mengandungi asid folik yang membantu tumbesaran bayi
✅ Membaiki masalah kulit kepala, rambut gugur dan beruban
✅ Mengurangkan keletihan mata & tingkatkan kualiti penglihatan
✅ Membantu membentuk sel darah merah yang sihat & mencegah anemia
✅ Baik untuk meredakan senggugut
✅ Sebagai detoks & meredakan alahan
.
For order & info
Whatsapp 019.227.5759
.
#shaklee #sayajualshaklee #sayajualmurah #shakleeusjsubangjaya #pengedarshakleesubangjaya #energy #tenaga #sihat #healthy #cantik #migrain #sakitkepala #beautiful #kulitcantik #stress #tekanan #setkulitcantik #suplemen #selangor #malaysia #my

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.