Free Lecithin & Vitamin C Untuk Anda

8:55 AM

Assalamualaikum semua. Eina nak jemput anda semua pengguna tegar Shaklee yang perlukan bimbingan dan konsultansi EXCLUSIVE mengenai Shaklee, untuk bersama keluarga besar Shaklee dengan lebih dekat lagi. Eina akan bantu pada yang betul-betul mahu ok. 🙂

Hari ni dah 13hb Oktober ya. Maaf agak terlewat, tapi takpe better late than never kan. Hehe. Eina nak jemput anda yang baru pertama kali nak jadi ahli Shaklee untuk daftar sebelum 15hb Oktober ini dan anda berpeluang untuk miliki Lecithin dan Vitamin C dgn PERCUMA! Tapi ada syaratnya ya.

Syaratnya :-
  1. Dengan Pembelian 100UV = RM300+
Anda layak menerima 1 botol Lecithin dengan PERCUMA

  1. Pembelian 200UV = RM600+
Anda akan menerima 1 botol Vitamin C dengan PERCUMA beserta Cash Bonus 5%


Caranya mudah sahaja 😊

1. Isi maklumat anda di sini 👇(klik)


2. Hubungi / WA Eina
untuk proses pengaktifan ID

Mudah jer kan? 😉 Jom Shaklee bersama kami.

Banyak lagi bonus-bonus lain menanti. Hubungi Eina cepat ok.👌 


You Might Also Like

0 comments

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.