Testimoni Set Resdung Shaklee

11:30 AM

Ada tak antara korang yang kerap bersin waktu pagi atau kerap gatal-gatal hidung dan sekitar mata atau mungkin ada masalah jerawat kat muka yang susah nak hilang?

Biasanya, simptom macam ni dikaitkan dengan masalah resdung. Jangan ambil mudah dengan simptom macam ni ya. Jika dibiar berlanjutan, mungkin akan jadi lebih teruk dan boleh menyebabkan masalah lain pula.

Ok, jom kita baca pengalaman pengguna yang mengamalkan vitamin Shaklee untuk atasi masalah resdung mereka.
 


Testimoni Set Resdung Shaklee - Simptom Resdung, Gatal Mata & Hidung Berair Hilang


"Dulu saya kerap sakit terutama demam dan selsema. Kalau dah demam, sampai tak boleh bangun teruknya. Saya juga ada resdung, menyebabkan mata saya selalu gatal, hidung kerap berair.

Lepas jumpa dengan Shaklee dan konsisten ambil Vitamin C, Alfalfa, ESP dan B-Complex, selain kulit makin cantik kesihatan saya makin baik.

Mata tak lagi gatal bengkak dan hidung dah stop berair. Fuhhh aman hidup tak payah asyik nak spare tisu aje dekat tangan"

- Ummi Nurhidayah


Testimoni Set Resdung Shaklee - Resdung Hilang, Muka Tak Kusam


"Disebabkan resdung yang sangat teruk. Saya mula consume Alfalfa dan Vit C. Tak lama nampak perubahan ketara, tiada lagi gatal hidung, tiada lagi pantang dah boleh makan ayam dan seafood.

Kulit muka pun dah tak kusam, paling best dah susah nak naik jerawat"

- Pn. Siti Amaliahtun Shaleha

*****

Baca sini Vitamin Shaklee Untuk Resdung


So, kalau korang ada masalah resdung, boleh cuba amalkan Set Resdung Shaklee ok. Hubungi Eina untuk order dan info lanjut. Klik Sini Untuk Terus Whatsapp Eina
 
 

You Might Also Like

16 comments

  1. Anak buah pun pengedar Shaklee tapi guna untuk sendiri dan ahli keluarga je.
    salam kenal dari www.iamfuzy.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo ye ker, ok jer jadi ahli untuk makan sendiri. Salam kenal Fuzy :)

      Delete
  2. kena bgtau adik atie ni sbb ada utk resdung..dia punya resdung teruk

    ReplyDelete
  3. kita pun ada resdung, pagi2 mesti bersin atau tengah malam kalo terjaga dan susah nak tido balik..haa tunggu lahhh bersin tu datang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mostly org mmg ada resdung, cuma teruk atau tak jer. Kalau bersin2 waktu pagi tu, memang resdung. Kalau tak cukup tido memang akan bersin2 waktu pagi kan

      Delete
  4. jadi tu namanya resdung ya.. ah tak pernah ku pake obat apapun, sesekali ditekan tekan sih hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya, kalau ada simptom macam tu, maksudnya ada resdung. Cuma kena jaga-jaga supaya tak teruk.

      Delete
  5. Ahli shaklee juga, tapi untuk guna sendiri je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh ye ker, ok jer jadi ahli untuk guna sendiri. At least dapat harga murah dari harga pasaran kan.

      Delete
  6. Dulu saya pun consume beberapa produk dari shaklee. Jadi ahli juga tapi sekarang tak consume dah. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohhh tak consume dah ya. Kalau Eina rasa rugi sangat kalau stop consume. Hehe

      Delete
  7. Kesian pengidap resdung. Sakit kepala, hidung berair, gatal-gatal di muka. Moga ada penawarnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah betul tu kak Amie, memang kesian. Eina pun ada gak resdung, tp mild je la. InsyaAllah setiap penyakit ada penawarnya kan.

      Delete
  8. Produk shaklee ni memang bagus heheh sya juga salah seorang pengedarnya ;)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.