Cara Daftar Ahli Shaklee


Anda mempunyai pilihan untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee:
CARA 1 : CARA BERBAYAR 
Pendaftaran keahlian ialah RM65. Anda akan mendapat Starter Kit Shaklee yang mengandungi 
- Product Guide
- Business Guide
- Shaklee Difference
- Mini Product Guide
- Price List

shaklee member kit

Anda juga boleh mendaftar sendiri secara online DI SINI

1. Klik pada 'Join Now'


cara daftar ahli shaklee

2. Isikan details anda di ruang yang disediakan

3. Hubungi Eina www.wasap.my/60192275759 untuk Eina bantu aktifkan Shaklee ID anda :)

Boleh KLIK SINI untuk keterangan lanjut juga ;)

CARA 2 : KEAHLIAN SECARA PERCUMA
Keahlian PERCUMA diberikan kepada pelanggan yang membuat pembelian berjumlah 200 UV iaitu beli mana-mana produk Shaklee pilihan anda berharga sekitar RM 680 ke atas untuk mendapatkan Keahlian Percuma!
Anda juga akan mendapat Starter Kit Shaklee yang mengandungi 
- Product Guide
- Business Guide
- Shaklee Difference
- Mini Product Guide
- Price List

Eina akan uruskan registration anda secara online.
Hubungi Eina untuk keterangan lanjut. >>> www.wasap.my/60192275759
  

 Pelan Jualan Menarik Shaklee


kelebihan menjadi ahli shaklee


Apakah keistimewaan dan kelebihan menjadi ahli SHAKLEE??


- PENJIMATAN 15%-20% dari harga runcit.
- Setiap pembelian produk ada points (UV) yang boleh ditukarkan kepada cash bonus* (minimum 150 UV sebulan - lebih kurang pembelian RM 510)


Baca dan fahamkan dengan teliti FAQ di bawahFREQUENT ASK QUESTIONS (FAQ)


Question: Berapa modal yang diperlukan ?

Answer: Tak perlu modal sebab dengan Shaklee anda boleh buat ala-ala dropship - bila customer order dan bayar barulah anda bayar kat Shaklee. Shaklee pula akan poskan barang tu terus kepada customer anda. Mudah kan? Melainkan anda nak simpan stok kat rumah, terpulanglah nak invest berapa pun.

Question: Berapa sales/belian kena maintain setiap bulan ?

Answer: Dengan Shaklee anda tak perlu maintain sales/points melainkan anda sudah menjadi leader. Tiada jumlah minimum yang anda perlu beli setiap bulan kecuali anda memang target nak mendapatkan cash bonus. Nak beli untuk kegunaan sendiri & keluarga sahaja pun boleh. Tak rugi pun jadi ahli.

Question: Berapa keuntungan boleh dapat setiap bulan ?

Answer: Bergantung kepada sales/purchase anda pada bulan tersebut. Minimum 150 points untuk layak dapat cashback/rebate/bonus. Bonus bermula dari 5% sehingga 21%, bergantung berapa points anda pada bulan tersebut.

Question: Apa lagi keistimewaan yang Shaklee tawarkan?
Answer: Shaklee menawarkan pelbagai keistimewaan kepada ahlinya. Yang paling jelas adalah Cash Bonus. Selain Cash Bonus setiap bulan, Shaklee juga menawarkan Car Bonus Incentive berbentuk cash kepada leaders dan juga Convention bertaraf 5 dan 6 bintang secara percuma kepada ahli-ahlinya yang layak. Dan kepada yang beragama Islam, setiap tahun ahli Shaklee berpeluang menunaikan Umrah secara percuma jika memenuhi syarat yang ditetapkan. Menarik kan?

Question: Kena cari orang ke ? Kena head hunting ke ?
Answer: Tak perlu cari orang. Saya pun tak suka nak cari-cari orang dan paksa-paksa join/beli. In fact, orang pula akan cari kita nanti.

Question: Macam mana nak mula berbussines?

Answer: Jangan risau, InshaAllah saya akan guide & coach anda sebab apabila anda dah register dengan saya, anda dah jadi tanggungjawab saya, 'anak' saya. Kita boleh berbincang dalam online closed group dalam susur galur group S2U. Dan selebihnya terletak pada usaha dan diri anda sendiri untuk berjaya. InshaAllah.

Question: Saya nak register jadi ahli tapi tak nak jual-jual ni, boleh ke?
Answer: Terpulang, boleh je. Beli untuk kegunaan sendiri pun boleh. Tiada siapa yang akan paksa anda jual. Semua yang nak berbusiness atas inisiatif sendiri. Jika perlukan tunjuk ajar saya akan tolong.


Ok jelas? Jika anda berminat MAHU JADI SEBAHAGIAN DARI KAMI dan inginkan maklumat lebih lanjut boleh berhubung dengan saya. InshaAllah, saya akan bantu anda membina kerjaya dengan Shaklee dan menjadi lebih sihat dengan produk Shaklee


eina md ali, pengedar shaklee usj subang jaya

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews