Daftar Ahli Shaklee Secara Express/Online

4:32 PM


Assalamualaikum

Sebelum ni, Eina pernah share macam mana nak jadi ahli Shaklee dan apa kelebihan menjadi ahli. Selalunya, sesiapa yang berminat boleh menghubungi mana-mana ahli yang berdaftar dan mendaftarkan diri di bawah mereka melalui beberapa proses. Tapi, entry kali ni Eina nak share bagaimana mendaftar ahli Shaklee secara Express/Online dengan sendiri. 

Oh ya, masih ragu-ragu ingin mendaftar? Jangan risau, Eina cerita secara ringkas ya. :)

Siapa yang perlu berdaftar sebagai ahli?
  1. Anda merupakan pengguna tegar suplemen Shaklee
  2. Anda sememangnya memerlukan suplemen untuk kekalkan kesihatan dan kecantikan anda
  3. Anda yang pentingkan kualiti produk yang terjamin HALAL 
  4. Anda inginkan produk suplemen yang terbukti berkesan dan selamat
  5. Anda yang inginkan kesihatan anda terjaga sepanjang hari
  6. Anda yang ingin menjana pendapatan secara berterusan dari rumah

Apa kelebihan dan apa yang anda dapat bila menjadi ahli?
  1. Jadi ahli shaklee bukan wajib untuk menjual. Tak nak bisnes pun tak apa. Boleh daftar ahli untuk pembelian diri sendiri je. 
  2. Anda dapat jimat dan diskaun sehingga 20-25% tau
  3. Anda FREE CASH BONUS mengikut syarat tertentu ๐Ÿ˜Š

Berapa bayaran nak daftar ahli?
  1. Bayaran keahlian RM65 + postage RM10
  2. TIADA had pembelian minima

Untuk lebih lanjut, boleh baca DI SINI juga ya ;)

Ok, ingin terus mendaftar secara express atau online?

Jika anda ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee secara online, boleh terus ke link >>> Become A Shaklee Member
Scroll hingga bawah dan klik button Join Now, ikut langkah-langkah yang diperlukan hingga selesai.

Selepas mendaftar, anda akan memperolehi nombor ID shaklee melalui sms/email. Tahniah! anda sudah menjadi ahli Shaklee yang sah. Anda juga boleh melayari laman web shaklee2u untuk melakukan pembelian secara online.

Anda ingin DAFTAR AHLI SHAKLEE dengan PERCUMA? Atau perlukan sebarang bantuan? Hubungi atau Whatsapp Eina 

eina md ali, pengedar shaklee usj subang jaya

You Might Also Like

0 comments

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews