Wednesday, 11 April 2018

Merchandise Premium Items Shaklee


Merchandise Shaklee mula di jual kepada semua peminat tegar Shaklee. Yeayyyy, kalau dulu kesemua merchandise Shaklee hanya boleh dibeli dengan kaedah PWP (Purchase With Purchase) sahaja, tapi mulai April 2018 kesemua Merchandise Premium Items Shaklee sudah boleh di beli secara online atau walk in terus ke Home Office atau di kesemua branch Shaklee seluruh Malaysia. ;)

Semua merchandise Shaklee ni best-best tau, ekslusif sangat. Eina pun ada buat koleksi. Hehe

Tapi Eina belum dapat kesemua items lagi la, ini cuma sebahagian sahaja (refer pic below)


Ok, jom kita tengok setiap items yang ada.

1. Ferrano Personal Blender

Ferrano Personal Blender

Ok, blender ini sangat ekslusif ok. Ia sangatlah berkualiti dan power tau. Ia juga mudah digunakan.

Dengan blender ni, korang boleh buat macam-macam smoothie atau ice blended tau. Senang jer. Just masukkan kesemua bahan seperti ais, air, buah-buahan favorite korang then campurkan 3 sudu besar ESP. Blend semua, lepas tu boleh terus minum. Nak bawa terus tumbler tu kemana-mana pun boleh. Siap ada sarung/beg tumbler tu skali tau. Memang mudah sangatlah.

Blender ni sangat powerful dengan 350W motor with continuous on or pulse function. So, boleh dapatkan blender exclusive Shaklee yang best ni ya.


2. Vivix Cooler Bag
Pengisar Eksklusif Shaklee: Ferrano Blender Ferrano ni sangat berkualiti dan motornya sangat power. Dengan adanya blender ni, confirm jadi senang sangat nak buat segala macam smoothies dengan ESP. Amat sesuai sangat bagi anda yang selalu nak meal on the go tu. Pagi-pagi sebelum pergi kerja, masukkan ESP, air, ais dan buah dalam blender . Picit kejap dan terus masukkan dalam sarung dia dan terus bawa ke opis. Senang sangat!~ Mesti syiok kan buat ice blended dengan blender dengan kuasa motor ala-ala Ferrari. So, apa lagi! Jom dapatkan blender Ferrano ni hari ni !

Read more at: http://www.mommavogue.com/shaklee-premium-merchandise-dah-boleh-beli-walau-tanpa-pembelian-pwp-bestnya/
Pengisar Eksklusif Shaklee: Ferrano Blender Ferrano ni sangat berkualiti dan motornya sangat power. Dengan adanya blender ni, confirm jadi senang sangat nak buat segala macam smoothies dengan ESP. Amat sesuai sangat bagi anda yang selalu nak meal on the go tu. Pagi-pagi sebelum pergi kerja, masukkan ESP, air, ais dan buah dalam blender . Picit kejap dan terus masukkan dalam sarung dia dan terus bawa ke opis. Senang sangat!~ Mesti syiok kan buat ice blended dengan blender dengan kuasa motor ala-ala Ferrari. So, apa lagi! Jom dapatkan blender Ferrano ni hari ni !

Read more at: http://www.mommavogue.com/shaklee-premium-merchandise-dah-boleh-beli-walau-tanpa-pembelian-pwp-bestnya/
Pengisar Eksklusif Shaklee: Ferrano Blender Ferrano ni sangat berkualiti dan motornya sangat power. Dengan adanya blender ni, confirm jadi senang sangat nak buat segala macam smoothies dengan ESP. Amat sesuai sangat bagi anda yang selalu nak meal on the go tu. Pagi-pagi sebelum pergi kerja, masukkan ESP, air, ais dan buah dalam blender . Picit kejap dan terus masukkan dalam sarung dia dan terus bawa ke opis. Senang sangat!~ Mesti syiok kan buat ice blended dengan blender dengan kuasa motor ala-ala Ferrari. So, apa lagi! Jom dapatkan blender Ferrano ni hari ni !

Read more at: http://www.mommavogue.com/shaklee-premium-merchandise-dah-boleh-beli-walau-tanpa-pembelian-pwp-bestnya/

Vivix Cooler Bag

Cantik tak Cooler Bag Vivix ni? Serius cantik tau korang. Hehe :D

Ok, cooler bag ini khas untuk Vivix. Tapi kalau korang nak guna untuk isi benda lain pun boleh. Sebab ia boleh kekalkan temperature samada sejuk ataupun panas. So, ia boleh kekalkan Vivix dalam keadaan sejuk (chilled) dan ia juga mampu kekalkan keadaan makanan sentiasa keep warm 

Beg ini boleh muat 6-8 botol Vivix tau. Mudah dibawa travel kemana-mana dan ada juga compartment untuk letakkan sudu didalamnya. Wow best kan ;)


3. Shaklee Non Woven Bag 

Shaklee Non Woven Bag - Go Green Bag
Ok, untuk Non Woven Bag ni ada 3 size.

Size L - Live Well, Be Well
Beg ini yang paling besar ok, boleh letak macam-macam dalam tu. Boleh muat 6 canister ESP tau. Haaa besar tu. Kalau korang nak bawa pergi shopping groceries pun, sangat sesuai. Sumbat jer segala benda dalam tu. hehe

Size S - Live Well, Be Well
Beg ni, size standard. Kelebihannya ia boleh dilipat. Ada button untuk lipatan lebih kemas.

"Why I Love Shaklee" - Non Woven Bag
Ok, beg ni pula kecil sikit dari beg yang size S tadi. Bezanya ia bukan foldable dan tiada poket di luar.

Dapatkan ketiga-tiga beg ini cepat tau. :)


4. Mutipurpose Container & Drinkware



Ok, kat sini kita ada Shaker, Multistack Dispenser, Pill Box, Clip Fresh Pill Box with Key Chain, Rubbermaid Easy Find Lid & Sistema Salad-To-Go Container.

Untuk Shaker ada 2 size, iaitu 600ml dan 828ml. Untuk 600ml ada dua warna iaitu warna Pink Coral dan Laguna Blue. Dan untuk 828ml tu warna hitam. Hitam itu kan menawan, hehe. Tahan lasak dan BPA FREE. So, boleh shake bancuhan ESP atau Performance Drink atau Cinch Shaklee atau apa-apa air favorite korang lebih sekata dan tidak berketul

Untuk Multistack Dispenser pula, didatangkan dengan 2 warna menawan iaitu hijau dan putih. Kegunaannya, korang boleh isi vitamin dan ESP untuk bawa pergi travel ok. Multistack ini boleh dipisahkan tau, boleh asingkan setiap satu. Nak isi benda lain pun boleh, ikut kesukaan korang lah. Isi brooch ke, syiling ke, susu anak pun boleh (isi dalam bekas yang besar bawah sekali tu). Ekslusif sangat kan :)

Shaklee Pill Box ini ada banyak compartment. So sesuai dan mudah untuk bawa pergi travel. Clip Fresh Pill Box pula special, sebab ia boleh dijadikan keychain sekali, memang comel jer tau. So, senang nak bawa sebab ia comel dan tak makan ruang :)

Untuk container ada Rubbermaid Find Lid dan juga Salad-to-go container. Ada pilihan warna yang boleh korang pilih. Ia kedap udara. Freezer safe, microwave safe without lid. Salad korang akan kekal fresh dan mudah dibawa kemana-mana juga.


5. Accessories


Shaklee juga ada beberapa accessories lain. Semua best-best juga ok.

Kita ada Get Clean Spray Bottle, Vvix Key Chain, Coaster, Vivix Spoon dan juga Youth Umbrella.


Ok korang, jangan lupa dapatkan merchandise special Shaklee ni cepat ya. Sangat limited. First come first serve ok. Macam mana nak dapatkannya? Contact Eina ok. Beli vitamin, boleh beli merchandise ini sekali. Sebab Merchandise Premium Items ni LIMITED EDITION tau. Haaa exclusive ni. Boleh simpan buat kenangan, nak buat koleksi pun boleh.

Oh ya, Eina ada share dan tunjukkan koleksi merchandise Eina di Facebook Live video hari tu. Boleh tonton kat sini ok Shaklee Merchandise Collection

Nak order Shaklee atau nak konsultasi, boleh hubungi Eina ok ;)

~~~~~
Agen Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...