Friday, 22 June 2018

Agen Detox Raya



Dah seminggu kita raya, agak-agak siapa yang dah jadi macam gambar kat atas ni 😂

Seramm tak? Hehe. 😝

Raya kat kg hari tu, asyik culas jer makan vitamin detox, pastu makan macam-macam plak tu kan. Puasa sebulan, best jer turun 3kg, haaa hambik baru berapa hari raya, dah naik balik 3kg 😆

So, dah seminggu raya ni, takmau la jadi cam Ultraman demokss itu kan haha 😃

Moh la kita buat detox. 😁

Detoks ialah satu proses pengeluaran racun/ toksin dari dalam badan atau zat-zat yang bersifat racun dari dalam tubuh badan. Bila kita keluarkan toksin dari badan, baru badan kita dapat berfungsi dengan lebih baik dan menjadi lebih sihat bertenaga.

Eina konsisten semula Alfafa Complex untuk detox. Setiap pagi, harus buang segala khazanah dalam badan ni, badan pun rasa ringan jer 😏

























Alfafa Complex merupakan agen DETOX yang bagus utk alahan (resdung) juga membantu mengeluarkan toksin yang berlebihan dalam badan. Jadi minyak yang berlebihan dapat dikeluarkan dengan baik melalui agen detox Alfafa ini.



InshaaAllah, boleh maintain macam Ultraman selim melimm itu hehe 😁

Raya, raya jugak, makan secara sihat okeh 😉

~~~~~
Agen Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kulit_cantik_halus_gebu
IG: kulitcantik.byeina
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...