Sebab-sebab Kenapa Ramai Suka Ostematrix 

9:00:00 am

Assalamualaikum

Hai semua, hari ni last day promo BELI 3 DISKAUN 5% OSTEMATRIX ya. Cepat order tau, esok tak ada dah diskaun-diskaun ni okeh.





Eina nak share sebab-sebab kenapa ramai orang suka Ostematrix

Tapi sebelum tu, Eina nak share dulu kenapa Eina pun sangat suka dengan Ostematrix ni 😍

1.Eina bukan peminum susu, so Eina gantikan Ostematrix sebagai sumber Kalsium harian Eina

2.Since consume Ostematrix, problem senggugut Eina dah settle. Tak ada dah guling-guling kalau period pain. Hehe

3.Cramp kaki atau "simpul biawak" dah tak ada masa Eina pregnant. Kalau tak, nak solat pun seksa tau.

4.Masa breastfeed Mia & Imran dulu pun, Ostematrix banyak membantu. Susu maintain, tulang baby pun kuat.

5.Tidur malam lebih lena dan senang bangun pagi. Even tidur lambat sekalipun., bangun pagi still fresh

6.Melawaskan. Seriously sangat senang membuang setiap pagi. Rasa kosong jer dan lega. Problem sembelit pun tak ada

7.Hilangkan penat dan lenguh-lenguh seharian. Ambil Ostematrix sebelum tidur, esoknya memang hilang semua rasa penat dan lenguh tu.

Haaa, Ostematrix memang Eina tak boleh tinggal. Memang best kesannya. Jom tengok sharing dari penggemar Ostematrix kat bawah ni 😉


















Best kan? So, untuk anda yang tak boleh minum susu fresh. Atau ada masalah selalu penat, senggugut, sembelit, sangat bagus amalkan Ostematrix ni ya.

Ia bukan sekadar Kalsium. Ostematrix ni juga ada mengandungi Magnesium, Vitamin D dan mineral iaitu Zink, Kuprum dan Mangan bagi mengekalkan kelancaran fungsi tubuh.

So, dapatkan Ostematrix hari ini juga. Kalau ada apa-apa kemusykilan, wasap Eina ok

~~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

My Google+

Pageviews