Bertenaga, Sihat Dan Lebih Bersemangat dengan Vivix

9:08 PM

Eina nak share testi Vivix dengan korang. Kalau rasa malas nak telan vitamin banyak sangat, boleh la ambil Vivix ni. Sesudu kecil sehari jer dah cukup.
Vivix® adalah supplemen anti-penuaan terbaik didunia. Ramuan Vivix® telah menunjukkan impak kepada empat mekanisma penting penuaan pada tahap sellular. Salah satu mekanismanya ialah

🔹Pengeluaran Tenaga Yang Kian Menurun Oleh Sel-Sel
⏩ ⏩ Ramuan Vivix® menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mithochondria untuk meningkatkan tahap tenaga didalam sel.

Vivix merupakan suplemen untuk kesihatan secara menyeluruh. Sebab ramuan Vivix® melindungi dan memperbaiki pada tahap sellular DNA.

Ok jom kita lihat perkongsian dari salah seorang customer Eina yang konsisten ambil Vivix selama seminggu sahaja. Antara perubahan yang dialaminya 

✅ Tidur lambat tapi bertenaga jer bangun awal
✅ Dah tak stress memanjang
✅ Nampak lebih sihat & bersemangatAlhamdulillah. ☺️

Credit: Sis Rina

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

~~~
Banyak lagi khasiat Vivix ni. Boleh PM Eina kalau nak tahu lebih lanjut ok.

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.