New Month New Spirit

6:12 PM

Assalamualaikum


Alhamdulillah dah masuk tarikh baru di bulan yang baru. Semoga dapat menempuh segala dugaan, ujian dengan penuh redha dan sabar. Semoga terus dimurahkan rezeki yang melimpah ruah lagi berkat untuk kita semua.

Jalan terus ke hadapan, tak perlu lagi menoleh ke belakang kerana ia akan menjadi kenangan dan sejarah buat kita. Rangka dan teruskan usaha kejar apa yang kita impikan setiap masa, setiap hari, setiap bulan tanpa ada rasa putus asa.

Haaa, semangat betul rasa bulan March ni kan. Hehe


Notakaki: Tunggu update Eina untuk promo Shaklee sepanjang bulan March ini. Very excited 😊

You Might Also Like

1 comments

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.