Youth Gel Oil Cleanser Shaklee - Pembersih Muka 3 in 1

9:45 AM

Rutin setiap hari bila bangun pagi ialah ‘wajib’ cuci muka. Betul tak?

Korang guna pencuci muka apa eh?

Eina guna Youth Cleanser ni. Tak kiralah bangun pukul berapa, mesti nak tonyoh dengan Cleanser Youth ni jugak 😁

youth cleanser

Apa istimewanya Cleanser dari Youth ni? 🧐

Youth Cleanser ni tidak mengandungi sabun, so bila pakai ia tak berbuih tau. Mengandungi pH-seimbang dapat membersih dan menghaluskan kulit dengan lembut

Ada campuran vitamin Vital Repair+® yang dipaten dan polifenol Muscadine Grape Extract, serta Ekstrak Alga Hijau yang bantu membersih lebih mendalam dan menjadikan kulit lebih berseri

3 fungsi utama Youth Gel Oil Cleanser adalah bertindak sebagai makeup remover, membersihkan kulit dengan lembut dan mengekalkan kelembapan kulit.

1st dia remove segala kotoran kita yang berasaskan minyak seperti makeup ke, foundation ke, sel-sel kulit mati dan sebagainya lah. Then, dia cuci kotoran kulit kita yang berasaskan air plak. Contohnya macam peluh, habuk atau debu tu lah. Haa, dah jadi double cleansing kan. Ia bersihkan pores kita dengan lebih dalam lagi la.

Lepas tu, dengan kombinasi gel and oil, dalam masa yang sama Youth Cleanser ini tak akan mengeringkan kulit kita. Ia akan tetap kekalkan kelembapan kulit. Ia akan seimbangkan keperluan minyak dan air yang kulit kita perlukan. Barulah kulit sihat. 😋

Korang takkan rasa kulit menegang atau pedih lepas cuci, rasa smooth jer.

Best ke best? Hehe

Ini antara feedback pengguna yang menggunakan Youth Cleanser 😊



testimoni youth cleanser




testimoni youth cleanser


testimoni youth cleanser

Best tau Youth ni, pakai Cleanser sahaja pun dah boleh rasa positif kat kulit tu. Ishhh memang rugi la korang tak cuba Youth Skincare ni tau. 😍

Nak konsultasi atau nak order, boleh direct Whatsapp Eina ya ;)

 
Atau
 

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.