Nutriferon New Packaging

2:00:00 pm

 


Alhamdulillah, #Nutriferon akan mula dijual semula bermula lusa iaitu 1hb May 2019 dengan packaging baru yang lebih smart. 😍

Apa itu Nutriferon?

 
NutriFeron® Granules mengandungi campuran proprietari empat ekstrak tumbuhan yang diperoleh daripada biji labu, bunga safflower, biji plantago dan bunga japanese honeysuckle, yang secara tradisinya digunakan untuk mengekalkan kesihatan umum dan menguatkan badan.

Nutriferon merupakan penggalak #Interferon semulajadi.
Bantu mengukuhkan interferon dalam masa 3 hari
Mengurangkan infeksi, menentang dan memusnahkan virus dan bakteria


Ayat mudahnya, Nutriferon ni salah satu penggalak imun sistem, ia menguatkan imun sistem kita.


Kalau korang jenis imun tak kuat, contohnya kerap selsema, kerap demam, kerap batuk-batuk, boleh amalkan Nutriferon untuk bantu kuatkan antibodi badan dan bantu musnahkan virus-virus dan bakteria keluar dari badan.

Sekotak ada 30 stick. Tak perlu ambil setiap hari, seminggu sekali pun dah ok. Atau ambil bila perlu.
Boleh diambil seisi keluarga ya. Rasanya sedap, macam manis-manis buah labu tu. Anak-anak Eina semua suka. 😁

Harga sekotak RM190 sahaja. Nak harga lebih murah, boleh jer terus register ahli 😉

Wasap Eina ok

~~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews