Promo May 2019

11:00:00 am


Promo sepanjang bulan May 2019.


1. Youth Intensive Treatment & Repair Set




Dengan pembelian Full Set Youth ini, anda dapat FREE Youth Travel Set yang cantik dan comel (bernilai RM285).



Keistimewaan YOUTH Travel Set & Travel Case:
  1. Lebih kecil dan ringan
  2. Cantik dan unik
  3. Mudah dibawa ke mana-mana
  4. Skincare tidak tumpah dan tak penyek sebab Travel Case ni keras :)
  5. Boleh dibawa dalam penerbangan kerana 100ml sahaja setiap botol
  6. Didatangkan bersama beg lutsinar juga
  7. Tidak dijual di mana-mana!

Selain tu, boleh dapat ⤵️
Cash rebate RM101
FREE Membership RM65
FREE postage RM10

Full Set Youth ni jimat sebanyak RM335 dari harga biasa. Total penjimatan, lebih kurang RM796.


2. Welcome Set Promo


❤️KHAS UNTUK ANDA SHAKLEE LOVER

This is the BEST OFFER & best time untuk anda yang dah lama nak jadi ahli secara percuma ๐Ÿ˜
Ada 3 set #WelcomeSet yang ditawarkan

1. Twinpack Vivix


Untuk korang yang ada masalah kesihatan, tapi tak nak ambil banyak jenis kapsul atau tablet, Eina recommend korang ambil Vivix ni. So far, semua customer Eina yang dah ambil Vivix ni, mereka berpuashati dan bagi feedback yang sangat luarbiasa.

Vivix ni tinggi kandungan #polifenol. Antara kebaikan polifenol ialah
- bantu badan lebih bertenaga
- kulit kelihatan lebih muda
- jantung lebih kuat
- membaiki flexibility sendi
- bantu menjadikan penglihatan lebih tajam
- bantu kurangkan berat badan (detox)
- bantu kawal paras gula
- bantu kawal tekanan darah
- rasa sihat berpanjangan

Kandungan polifenol yang tinggi dalam Vivix ni, boleh bantu memperbaiki tahap kesihatan kita dari peringkat DNA lagi. ๐Ÿ˜

Vivix ada 5 patent, exclusive untuk Shaklee, takde kat tempat lain ❤️

๐Ÿ‘‰Harga Twinpack Vivix ni ada diskaun 10% dari harga ahli biasa.
๐Ÿ‘‰Jimat RM266 dari harga pasaran.
๐Ÿ‘‰#FREEmembership bernilai RM65
๐Ÿ‘‰#FREEpostage bernilai RM10
๐Ÿ‘‰#FREEVivixPaperBag
๐Ÿ‘‰#CashBonus bernilai RM34++.

Total korang dapat jimat, lebih kurang RM375.


2. Youth Starter Pack 


Anda tak jumpa skincare yang sesuai? Apa kata cuba Youth Skincare ni, sesuai untuk semua jenis kulit. Terbukti secara klinikal. 100% Vegan berasaskan tumbuh-tumbuhan. Sangat selamat.

YOUTH dibangunkan secara klinikal oleh pakar-pakar kulit antarabangsa. Diformulasi dengan bahan-bahan aktif anti penuaan dalam setiap produk. YOUTH memberikan manfaat bersifat rawatan di dalam regimen ini

Mengandungi 4 item dalam Starter Set ini iaitu
♥️LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
Membersih, menghalus dan menyediakan kulit anda secara lembut untuk wajah yang lebih berseri.
♥️PERFECTING SKIN TONER
Membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi kepada kulit anda.
♥️AGE DEFENSE MOISTURIZER - SPF 50
Melindungi, menyuburkan dan melembapkan kulit anda serta meningkatkan penampilan keseluruhan tona kulit.
♥️ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM
Menyokong proses pembaharuan sel kulit agar kulit tampak lebih muda, halus dan berseri. 

Anda juga akan dapat:- 
✅ FREE Membership worth RM65 (Shaklee waivekan)
✅ FREE Postage worth RM10
✅ FREE Youth Paper Bag
✅ Cash Rebate RM29๐Ÿ‘


Harga Youth Starter Set ni ada diskaun 10% dari harga ahli biasa. Jimat RM238 dari harga pasaran. Total penjimatan lebih dari RM340


3. Daily Essential Set


Ok, untuk Daily Essential Set, sangat sesuai untuk siapa yang baru nak mencuba supplement Shaklee, atau nak mula buat business Shaklee. Dalam set ni, anda dapat 6 Produk Best Seller dengan harga yang berbaloi!
6 produk dalam Promosi Daily Essential Welcome Set ini :-
✅ ESP
✅ Vitamin C
✅ Omega
✅ VitaLea Multivitamin
✅ B Complex Folic Acid
✅ VIVIX

Anda boleh mencubanya sendiri dahulu. Boleh share dengan ahli keluarga juga. Apabila sudah rasa keberkesanannya, anda boleh mula menjual dengan berkongsi kebaikan yang anda telah rasa.
Dengan Daily Essential Welcome Set ini anda dapat:

๐Ÿ‘‰Diskaun 15-20% dari harga runcit (jimat RM 202)
๐Ÿ‘‰Diskaun 10% dari harga ahli biasa (jimat RM 82)
๐Ÿ‘‰Cashback RM 36
๐Ÿ‘‰FREE Membership (jimat RM 65)
๐Ÿ‘‰FREE Postage (jimat RM 10)
๐Ÿ‘‰FREE Vivix Paper Bag yang ekslusif
Jumlah penjimatan semuanya lebih RM 390!


Nanti Eina update Promo Ramadhan pula ok.

Untuk sebarang pertanyaan, boleh direct wasap Eina ok.

~~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina


You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews