Keistimewaan Shaklee

12:00 PM

Shaklee mempunyai rekod prestasi melebihi 65 tahun dalam perniagaan ini dan lebih 100 tahun dalam inovasi produk pemakanan.

Masa tu korang dah lahir ke belum? 😃





Cuba google nama Dr Forest C Shaklee tu, then baca tentang beliau. Siapa beliau?

Korang pasti jumpa, beliaulah orang yang mencipta multivitamin PERTAMA DI DUNIA. Which is kita panggil 'suplemen' atau makanan tambahan.

After that, macam-macam brand yang ada dalam pasaran sampai ke hari ni.

But, since 2013 Eina cuma amalkan Shaklee jer 😍


Baca sini:
Kenapa Eina pilih Shaklee?
Keistimewaan Shaklee?

MFS Empire by Eina Md Ali
#WhyIShaklee
#shakleebyeina
#MFSempire



Ingin bersama kami di Shaklee, daftar di sini >>> Daftar Keahlian di Website Shaklee

atau

Klik Sini Untuk Terus Whatsapp Eina

~~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/60192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews