Testimoni Lecithin Bantu Pecahkan Lemak Dalam Badan dan Turunkan Berat Badan

9:11 PM

Assalamualaikum

Hai semua, ada yang sedang usaha untuk turunkan berat badan tak?

Ok, Eina nak share 1 produk Shaklee yang paling basic yang boleh bantu pecahkan lemak dalam badan iaitu Lecithin


Ok, jom kita baca sikit fungsi Lecithin ni ya


Tahukah Anda?



Tubuh memecahkan Lecithin kepada kolin, fosfat, gliserol dan asid lemak.

Pada tahun 1998, Akademi Sains Negara, AS mengenalpasti kolin sebagai nutrien yang penting yang diperlukan untuk fungsi normal semua sel.

Ok, apa pula fungsi Lecithin untuk kurus dan turunkan berat badan?


Lecithin bertindak sebagai pengemulsi semulajadi yang membantu memecahkan dan membakar lemak semasa proses penghadaman dengan lebih efektif. Lecithin juga membantu menghalang akumulasi lemak dan kolesterol tidak baik. Selain dari itu, Lecithin juga dapat bantu mengawal rasa ingin makan dengan kerap dan banyak.


Ok, jom kita lihat antara testimoni Lecithin dari pengguna Shaklee

Testimoni Lecithin

Testimoni Lecithin : Perut dah tak buncit, kulit makin licin dan berat maintain


Testimoni Lecithin : Badan rasa singan dan maintain berat ideal


Testimoni Lecithin : Berat tak naik mendadak semasa hamil


Testimoni Lecithin : Badan makin mengecil, baju seluar longgar


Lecithin bantu buang terus segala lemak yang tidak perlu dalam badan. So, berat badan pun terkawal.
.
Biasanya paling banyak lemak adalah di bahagian perut. Amalkan Lecithin ia bantu pecah dan bakar lemak yang ada dengan cepat dan berkesan. Ia tak simpan-simpan dah.


Tips Tambahan
 
>>> Untuk lebih berkesan, ambil dgn konsisten & jaga pemakanan.

>>> Kurangkan makanan berminyak, kurangkan makanan berat dan yang banyak karbohidrat, kurangkan makanan jenis bertepung, elak minum ais, banyakkan minum air kosong sekurang-kurangnya 3L sehari.

Kalau berat badan tidak turun, i's ok, InsyaAllah anda akan dapati "inch loss" pada badan anda. Kerana dalam masa yang sama ia akan membina otot anda.


Nak order atau nak tanya apa-apa, wasap jer Eina ok.

Klik Sini Untuk Terus Whatsapp Eina





Nak beli dengan harga ahli? Klik daftar keahlian di sini >>> Daftar Keahlian dan Beli Produk di Website Shaklee

~~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/60192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews