Promo Shaklee Februari 2021

1:23 PM


Assalamualaikum.

Alhamdulillah dah masuk bulan Februari di tahun 2021. Cepat jer masa berlalu kan.

Ok, promo Vitamin C dah habis ya. Sambutan sangatlah diluar jangkaan. Tak sampai sebulan, Vitamin C Shaklee telah terjual lebih dari 100ribu botol. 

MasyaAllah Alhamdulillah, ramai yang memilih Vitamin C Shaklee sebagai vitamin untuk kuatkan imun mereka semasa pandemik Covid19 ini. Pilihan yang betul dan tepat.

Ok untuk anda yang terlepas promo Vitamin C bulan lepas, Shaklee sediakan set-set khas untuk anda bulan ini.

Bulan ni ada 10 set promo Shaklee tawarkan. Baca details di bawah ok.

1. RESV-VIX SET
 
 
Mengandungi 2 item iaitu
1 x ResV 
1 x Vivix
 
Setiap pembelian set ini, anda juga akan dapat

✅FREE MEMBERSHIP (worth RM35)
✅FREE DELIVERY (worth RM10)
✅FREE EXCLUSIVE SHAKLEE NON WOVEN BAG
✅FREE EXCLUSIVE SHAKLEE RESV-VIX UMBRELLA (While stock last)
✅CASH BACK RM38  

Harga asal RM985, harga promo cuma RM788. Anda jimat sebanyak RM242 
 
Order direct di Website - KLIK SINI

 
2. BEST SELLER SET
 

Mengandungi 5 item iaitu
1 x ESP
1 x Vitamin C
1 x B-Complex
1 x Omegaguard
1 x Ostematrix
 
Setiap pembelian set ini, anda juga akan dapat

✅FREE MEMBERSHIP (worth RM35)
✅FREE DELIVERY (worth RM10)
✅FREE EXCLUSIVE SHAKLEE NON WOVEN BAG
 
Harga asal RM515, harga promo cuma RM412. Anda jimat sebanyak RM148
 
Order direct di Website - KLIK SINI 


3. NEW BEGINNING SET
 

Mengandungi 6 item iaitu
1 x Vitalea Iron Formula
1 x ESP
1 x Vitamin C
1 x B-Complex
1 x Omegaguard
1 x Ostematrix
 
Setiap pembelian set ini, anda juga akan dapat

✅FREE MEMBERSHIP (worth RM35)
✅FREE DELIVERY (worth RM10)
✅FREE EXCLUSIVE SHAKLEE NON WOVEN BAG
 
Harga asal RM608.75, harga promo cuma RM487. Anda jimat sebanyak RM166.75
 
Order direct di Website - KLIK SINI
 
 
4. JOYFUL JOURNEY SET
 

Mengandungi 7 item iaitu
1 x Vitalea Iron Formula
1 x ESP
1 x Vitamin C
1 x B-Complex
1 x Omegaguard
1 x Ostematrix
1 x Alfalfa (s)
 
Setiap pembelian set ini, anda juga akan dapat

✅FREE MEMBERSHIP (worth RM35)
✅FREE DELIVERY (worth RM10)
✅FREE EXCLUSIVE SHAKLEE NON WOVEN BAG
 
Harga asal RM666.25, harga promo cuma RM533. Anda jimat sebanyak RM178.25
 
Order direct di Website - KLIK SINI
 
 
5. HEALTHY RADIANCE SET
 

Mengandungi 4 item iaitu
1 x ESP
1 x Vitamin C
1 x B-Complex
1 xCollagen Powder
 
Setiap pembelian set ini, anda juga akan dapat

✅FREE MEMBERSHIP (worth RM35)
✅FREE DELIVERY (worth RM10)
✅FREE EXCLUSIVE SHAKLEE NON WOVEN BAG
 
Harga asal RM615.50, harga promo cuma RM492. Anda jimat sebanyak RM168.50
 
Order direct di Website - KLIK SINI


6. JOM DETOX - VANILLA SET
 

Mengandungi 4 item iaitu
1 x Cinch Shake Vanilla
1 x Alfalfa Complex
1 x DTX Complex
1 x Herb-Lax
 
Setiap pembelian set ini, anda juga akan dapat

✅FREE MEMBERSHIP (worth RM35)
✅FREE DELIVERY (worth RM10)
✅FREE EXCLUSIVE SHAKLEE NON WOVEN BAG
 
Harga asal RM452.50, harga promo cuma RM362. Anda jimat sebanyak RM135.50
 
Order direct di Website - KLIK SINI
 
 
7. JOM VIVIX - VANILLA SET
 

Mengandungi 2 item iaitu
1 x Cinch Shake Vanilla
1 x Vivix
 
Setiap pembelian set ini, anda juga akan dapat

✅FREE MEMBERSHIP (worth RM35)
✅FREE DELIVERY (worth RM10)
✅FREE EXCLUSIVE SHAKLEE NON WOVEN BAG
 
Harga asal RM656.25, harga promo cuma RM525. Anda jimat sebanyak RM176.25
 
Order direct di Website - KLIK SINI


8. ENERGY FOR LIFE SET
 

Mengandungi 2 item iaitu
2 x Vivix
 
Setiap pembelian set ini, anda juga akan dapat

✅FREE MEMBERSHIP (worth RM35)
✅FREE DELIVERY (worth RM10)
✅FREE EXCLUSIVE SHAKLEE NON WOVEN BAG
✅CASH BACK RM35
 
Harga asal RM950, harga promo cuma RM760. Anda jimat sebanyak RM235
 
Order direct di Website - KLIK SINI
 
 
9. ACTIVATE YOUR LIFE SET
 

Mengandungi 2 item iaitu
2 x ResV
 
Setiap pembelian set ini, anda juga akan dapat

✅FREE MEMBERSHIP (worth RM35)
✅FREE DELIVERY (worth RM10)
✅FREE EXCLUSIVE SHAKLEE NON WOVEN BAG
✅CASH BACK RM37 
 
Harga asal RM1,020, harga promo cuma RM816. Anda jimat sebanyak RM249 
 
Order direct di Website - KLIK SINI


10. YOUTH STARTER SET (RICH or LIGHT)
 

Mengandungi 4 item iaitu
1 x Youth Luminous Gel Oil Cleanser
1 x Youth Perfecting Skin Toner
1 x Youth Age Defense Moisturizer - SPF50
1 x Youth Advanced Renewal Night Cream
 
Setiap pembelian set ini, anda juga akan dapat

✅FREE MEMBERSHIP (worth RM35)
✅FREE DELIVERY (worth RM10)
✅FREE EXCLUSIVE SHAKLEE NON WOVEN BAG
✅CASH BACK RM31 
 
Harga asal RM850, harga promo cuma RM680. Anda jimat sebanyak RM215 
 
Order direct di Website - KLIK BAWAH
 
 
**********
 
Haa, banyak kan promo bulan Februari ni. So korang boleh pilih set mana yang korang perlukan. Boleh order dari Eina ataupun boleh order direct di website Shaklee.
 
Order dari Eina >> Klik +60192275759 

Atau
 
Daftar Keahlian dan Order di Website >> KLIK DI SINI
 
Jika ada sebarang pertanyaan, mohon terus whatsapp Eina ok. Boleh klik button Whatsapp di sebelah kiri blog.  

 

You Might Also Like

2 comments

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.