Sihat dan Bertenaga dengan Vivix Shaklee

11:25 AM

APABILA SEL ANDA SIHAT, IA MENGHASILKAN SEL-SEL YANG LEBIH SIHAT, MEMBOLEHKAN TUBUH BERFUNGSI DENGAN LEBIH BAIK.POLIFENOL merupakan nutrient penting untuk kesihatan sel. Salah satu kebaikan Polifenol adalah meningkatkan tenaga sel dengan meningkatkan penghasilan mitokondria - pengeluar tenaga badan. 

Ia mempercepatkan penghasilan mitokondria, pengeluar utama tenaga dalam badan kita. Ia juga meningkatkan jisim otot dan penghasilan semua otot di kalangan individu yang berusia, terutamanya apabila diamalkan bersama dengan senaman.

Polifenol juga memelihara dan menyokong kesihatan sendi. Ia membantu mengelakkan penipisan dan meningkatkan penghasilan tulang rawan dan kolagen pada sendi.

Vivix Shaklee kaya dengan Polifenol dan tinggi antioksidan. Vivix adalah minuman botani lazat yang mengandungi campuran botani khas Shaklee termasuk ekstrak Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu yang membantu melindungi dan memperbaiki pada tahap sellular DNA.

Testimoni Vivix Shaklee - Sihat dan Bertenaga

Testimoni Vivix : Badan sihat bertenaga walau kerja 12 jam tanpa cuti

Testimoni Vivix : Sakit kepala hilang, tak mengantuk semasa bekerja, mata segar


Testimoni Vivix : Badan bertenaga walaupun sedang berpantang. Muka nampak fresh dan tak pucat. 

Testimoni Vivix : Sakit lutut semakin baik lepas consume Vivix


Vivix sangat berkesan untuk tambah tenaga, Eina sendiri pun rasa kesannya. Badan rasa lebih cergas bertenaga selepas ambil Vivix. So, jika anda ingin mencuba Vivix untuk tambah tenaga, boleh hubungi Eina ok.

Klik Sini Untuk Terus Whatsapp Eina

Nak beli dengan harga ahli? Klik daftar keahlian di sini >>> Daftar Keahlian dan Beli Produk di Website Shaklee


You Might Also Like

0 comments

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)