Kuatkan Imun Sistem Dengan Vitamin C Shaklee

12:50 PM



Memiliki sistem imun yang optimum adalah sangat penting agar anda kekal kuat dan dilindungi. Cubalah peningkat sistem imun semula jadi dari Shaklee sekarang!

Vitamin C adalah komponen penting dalam sistem imun

la membantu merangsang penghasilan dan fungsi sel darah putih untuk meningkatkan sistem imun

Keistimewaan Shaklee

1. Sustained Release Vita-C Plus adalah produk semula jadi yang diperolehi daripada ekstrak jagung yang sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif.

2. Sistem pelepasan berperingkat yang melepaskan 500mg vitamin C dalam masa lima jam untuk meningkatkan penggunaan vitamin C dan mengurang pembaziran

3. Diperkayakan dengan 120mg bioflavonoid sitrus yang bertindak secara sinergi dengan vitamin C, untuk meningkatkan lagi keberkesananya

TAHUKAH ANDA?

Tubuh anda mampu melakukan pelbagai perkara, tetapi ia tidak dapat menghasilkan atau menyimpan vitamin C. Oleh itu, anda perlu sentiasa mengambil vitamin C untuk tubuh anda melalui pemakanan harian dan suplemen

Testimoni Vitamin C Shaklee Bantu Kuatkan Imun









Kuatkan imun sistem badan anda dengan pengambilan Vitamin C secukupnya. Tak suka suka makan sayur, tak suka makan buah atau jarang makan sayur dan jarang makan buah-buahan, disarankan ambil suplemen sebagai tambahan ok.

Nak beli dengan harga ahli, daftar DI SINI

Ingin dapatkan set promo Beli 5 Vitamin C, Free Shaklee Mask, klik SINI

Sekiranya ingin order kurang dari 5 botol dan perlu bantuan Eina boleh hubungi Eina di +60192275759 ok atau klik button Whatsapp di sebelah kiri blog.

Terima kasih.

You Might Also Like

8 comments

  1. bgusnyaaa...shaklee ni rasa susu tak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasa susu? Vitamin C tak rasa susu, masam2 jer. Tapi telan tak rasa apa pun. Hehe

      Delete
  2. Sgt penting in sistema yg kuat waktu mcm skrg ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Make sure immune system kita kuat utk lawan

      Delete
  3. boleh sy tau brape RM sebotol vit c ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebotol RM97 Anies. Ada 180bj. Utk kegunaan 5-6bulan. Anies boleh terus wasap utk lebih lanjut ya.

      Delete

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.