Daftar Sebagai Ahli


MENJANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE

Anda mempunyai pilihan untuk menjadi pengedar sah Shaklee:
  1. Pendaftaran keahlian ialah RM80 (Semenanjung) dan RM90 (Sabah/Sarawak). Kos pendaftaran ini juga termasuk kos penghantaran Memberkit Shaklee. Anda juga boleh membuat pendaftaran terus secara walk in ke HQ atau branch berdekatan anda. Pastikan anda menghubungi kami terlebih dahulu untuk membuat urusan pendaftaran.
  2. Keahlian PERCUMA diberikan kepada pelanggan yang membuat pembelian berjumlah 200 UV dan ke atas. Sila hubungi kami untuk keterangan lanjut.
Pelan Jualan Menarik Shaklee




Apakah keistimewaan dan kelebihan menjadi ahli SHAKLEE??



Baca dan fahamkan dengan teliti FAQ di bawah

FREQUENT ASK QUESTIONS (FAQ)

Question: Bagaimana ingin jadi ahli/distributor Shaklee?
Answer: Bayaran pendaftaran/Registration fee ialah RM80 (Semenanjung) dan RM90 (Sabah/Sarawak) termasuk postage member kit. Ataupun anda boleh beli barangan bernilai RM680 dan ke atas, anda boleh dapat FREE membership.

Question: Berapa modal yang diperlukan ?
Answer: Tak perlu modal sebab dengan Shaklee anda boleh buat ala-ala dropship - bila customer order dan bayar barulah anda bayar kat Shaklee. Shaklee pula akan poskan barang tu terus kepada customer anda. Mudah kan? Melainkan anda nak simpan stok kat rumah, terpulanglah nak invest berapa pun.

Question: Berapa sales/belian kena maintain setiap bulan ?
Answer: Dengan Shaklee anda tak perlu maintain sales/points melainkan anda sudah menjadi leader. Tiada jumlah minimum yang anda perlu beli setiap bulan kecuali anda memang target nak mendapatkan cash bonus. Nak beli untuk kegunaan sendiri & keluarga sahaja pun boleh. Tak rugi pun jadi ahli.

Question: Berapa keuntungan boleh dapat setiap bulan ?
Answer: Bergantung kepada sales/purchase anda pada bulan tersebut. Minimum 150 points untuk layak dapat cashback/rebate/bonus. Bonus bermula dari 5% sehingga 21%, bergantung berapa points anda pada bulan tersebut.

Question: Apa lagi keistimewaan yang Shaklee tawarkan?
Answer: Shaklee menawarkan pelbagai keistimewaan kepada ahlinya. Yang paling jelas adalah Cash Bonus. Selain Cash Bonus setiap bulan, Shaklee juga menawarkan Car Bonus Incentive berbentuk cash kepada leaders dan juga Convention bertaraf 5 dan 6 bintang secara percuma kepada ahli-ahlinya yang layak. Dan kepada yang beragama Islam, setiap tahun ahli Shaklee berpeluang menunaikan Umrah secara percuma jika memenuhi syarat yang ditetapkan. Menarik kan?

Question: Kena cari orang ke ? Kena head hunting ke ?
Answer: Tak perlu cari orang. Saya pun tak suka nak cari-cari orang dan paksa-paksa join/beli. In fact, orang pula akan cari kita nanti.

Question: Macam mana nak mula berbusiness?
Answer: Jangan risau, InshaAllah saya akan guide & coach anda sebab apabila anda dah register dengan saya, anda dah jadi tanggungjawab saya, 'anak' saya. Kita boleh berbincang dalam online closed group dalam susur galur group JUTAWAN SHAKLEE. Dan selebihnya terletak pada usaha dan diri anda sendiri untuk berjaya. InshaAllah.

Question: Saya nak register jadi ahli tapi tak nak jual-jual ni, boleh ke?
Answer: Terpulang, boleh je. Beli untuk kegunaan sendiri pun boleh. Tiada siapa yang akan paksa anda jual. Semua yang nak berbusiness atas inisiatif sendiri. Jika perlukan tunjuk ajar saya akan tolong.

Question: Ok, jadi bagaimana nak daftar?
Answer: Saya boleh tolong daftarkan. Anda cuma perlu bagi details yang diperlukan beserta yuran keahlian. Pihak Shaklee akan poskan member kit anda ke rumah. Atau pergi sendiri ke mana-mana branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 892529 sebagai sponsor (tidak perlu tambah wang postage, hanya bayar yuran keahlian shj).

FAEDAH DAN KEISTIMEWAAN MENJADI AHLI SHAKLEE

1. Program Subsidi Kereta
Program Subsidi Kereta Shaklee ialah program insentif tajaan Shaklee untuk semua Pemimpin Jualan Shaklee yang menepati syarat-syarat kelayakan yang ditetapkan.
Pemimpin Jualan yang layak akan memperoleh kredit kereta setiap bulan apabila mereka memenuhi syarat prestasi minimum untuk Program Subsidi Kereta.

2. Program Ganjaran
Shaklee menawarkan peluang untuk memperoleh ganjaran daripada beberapa aktiviti pembangunan perniagaan. Peratusan ganjaran adalah berdasarkan jualan produk dan juga kejayaan anda melahirkan pemimpin perniagaan yang akan mengemudi pasukannya untuk menduplikasikan usaha anda. Lebih besar kumpulan anda, maka lebih banyak ganjaran yang anda peroleh! Peluang ini ternyata tiada hadnya.

3. Program Insentif
Sebaik sahaja anda mencapai pangkat Supervisor, anda boleh mula memperoleh mata ganjaran dalam Program Insentif, yang memberikan pelbagai keistimewaan termasuk pelancongan eksklusif yang ditanggung sepenuhnya oleh syarikat
Paling utama, anda dapat membeli produk Shaklee dengan harga ahli iaitu 20-25% murah dari harga jualan. Jika pembelian anda melebihi tahap minima UV, anda juga layak mendapat Cash Rebate/Bonus peribadi bulanan yang dibayar oleh Shaklee. Selain itu sedikit sebanyak ia juga membantu anda menjana pendapatan sampingan sambil membantu meningkatkan kesihatan keluarga dan orang lain.

Ok jelas? Jika anda berminat dan inginkan maklumat lebih lanjut boleh berhubung dengan saya. InshaAllah, saya akan bantu anda membina kerjaya dengan Shaklee dan menjadi lebih sihat dengan produk Shaklee

~~~~~
"Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”

Info :-
~ Shaklee Independent Distributor (ID - 892529) 
~ SMS/Whatsapp : 019 227 5759

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...