FAQ - Daftar Sebagai Ahli


CARA MENJADI AHLI SHAKLEE

Anda mempunyai pilihan untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee:
CARA 1 : CARA BERBAYAR 
 
Pendaftaran keahlian ialah RM65. Anda akan mendapat Starter Kit Shaklee yang mengandungi 
- Product Guide
- Business Guide
- Shaklee Difference
- Mini Product Guide
- Price List


 
Anda juga boleh mendaftar sendiri secara online DI SINI
 
1. Klik pada 'Join Now'


2. Isikan details anda di ruang yang disediakan

3. Hubungi Eina www.wasap.my/60192275759 untuk Eina bantu aktifkan Shaklee ID anda :)
 
Boleh KLIK SINI untuk keterangan lanjut juga ;)
 
 
CARA 2 : KEAHLIAN SECARA PERCUMA
 
Keahlian PERCUMA diberikan kepada pelanggan yang membuat pembelian berjumlah 200 UV iaitu beli mana-mana produk Shaklee pilihan anda berharga sekitar RM 680 ke atas untuk mendapatkan Keahlian Percuma!
Anda juga akan mendapat Starter Kit Shaklee yang mengandungi 
- Product Guide
- Business Guide
- Shaklee Difference
- Mini Product Guide
- Price List

Eina akan uruskan registration anda secara online.
 
Hubungi Eina untuk keterangan lanjut. >>> www.wasap.my/60192275759
 
  Pelan Jualan Menarik Shaklee




Apakah keistimewaan dan kelebihan menjadi ahli SHAKLEE??


- PENJIMATAN 15%-20% dari harga runcit.
- Setiap pembelian produk ada points (UV) yang boleh ditukarkan kepada cash bonus* (minimum 150 UV sebulan - lebih kurang pembelian RM 510)


Baca dan fahamkan dengan teliti FAQ di bawah

FREQUENT ASK QUESTIONS (FAQ)

Question: Berapa modal yang diperlukan ?
Answer: Tak perlu modal sebab dengan Shaklee anda boleh buat ala-ala dropship - bila customer order dan bayar barulah anda bayar kat Shaklee. Shaklee pula akan poskan barang tu terus kepada customer anda. Mudah kan? Melainkan anda nak simpan stok kat rumah, terpulanglah nak invest berapa pun.

Question: Berapa sales/belian kena maintain setiap bulan ?
Answer: Dengan Shaklee anda tak perlu maintain sales/points melainkan anda sudah menjadi leader. Tiada jumlah minimum yang anda perlu beli setiap bulan kecuali anda memang target nak mendapatkan cash bonus. Nak beli untuk kegunaan sendiri & keluarga sahaja pun boleh. Tak rugi pun jadi ahli.

Question: Berapa keuntungan boleh dapat setiap bulan ?
Answer: Bergantung kepada sales/purchase anda pada bulan tersebut. Minimum 150 points untuk layak dapat cashback/rebate/bonus. Bonus bermula dari 5% sehingga 21%, bergantung berapa points anda pada bulan tersebut.

Question: Apa lagi keistimewaan yang Shaklee tawarkan?
Answer: Shaklee menawarkan pelbagai keistimewaan kepada ahlinya. Yang paling jelas adalah Cash Bonus. Selain Cash Bonus setiap bulan, Shaklee juga menawarkan Car Bonus Incentive berbentuk cash kepada leaders dan juga Convention bertaraf 5 dan 6 bintang secara percuma kepada ahli-ahlinya yang layak. Dan kepada yang beragama Islam, setiap tahun ahli Shaklee berpeluang menunaikan Umrah secara percuma jika memenuhi syarat yang ditetapkan. Menarik kan?

Question: Kena cari orang ke ? Kena head hunting ke ?
Answer: Tak perlu cari orang. Saya pun tak suka nak cari-cari orang dan paksa-paksa join/beli. In fact, orang pula akan cari kita nanti.

Question: Macam mana nak mula berbusiness?
Answer: Jangan risau, InshaAllah saya akan guide & coach anda sebab apabila anda dah register dengan saya, anda dah jadi tanggungjawab saya, 'anak' saya. Kita boleh berbincang dalam online closed group dalam susur galur group S2U. Dan selebihnya terletak pada usaha dan diri anda sendiri untuk berjaya. InshaAllah.

Question: Saya nak register jadi ahli tapi tak nak jual-jual ni, boleh ke?
Answer: Terpulang, boleh je. Beli untuk kegunaan sendiri pun boleh. Tiada siapa yang akan paksa anda jual. Semua yang nak berbusiness atas inisiatif sendiri. Jika perlukan tunjuk ajar saya akan tolong.


FAEDAH DAN KEISTIMEWAAN MENJADI AHLI SHAKLEE

Shaklee tawarkan 3C

1. Program Ganjaran (CASH BONUS)
Shaklee menawarkan peluang untuk memperoleh ganjaran daripada beberapa aktiviti pembangunan perniagaan. Peratusan ganjaran adalah berdasarkan jualan produk dan juga kejayaan anda melahirkan pemimpin perniagaan yang akan mengemudi pasukannya untuk menduplikasikan usaha anda. Lebih besar kumpulan anda, maka lebih banyak ganjaran yang anda peroleh! Peluang ini ternyata tiada hadnya.

2. Program Subsidi Kereta (CAR BONUS)
Program Subsidi Kereta Shaklee ialah program insentif tajaan Shaklee untuk semua Pemimpin Jualan Shaklee yang menepati syarat-syarat kelayakan yang ditetapkan.
Pemimpin Jualan yang layak akan memperoleh kredit kereta setiap bulan apabila mereka memenuhi syarat prestasi minimum untuk Program Subsidi Kereta.

3. Program Insentif (CONVENTION REWARDS)
Sebaik sahaja anda mencapai pangkat Supervisor, anda boleh mula memperoleh mata ganjaran dalam Program Insentif, yang memberikan pelbagai keistimewaan termasuk pelancongan eksklusif yang ditanggung sepenuhnya oleh syarikat
Paling utama, anda dapat membeli produk Shaklee dengan harga ahli iaitu 20-25% murah dari harga jualan. Jika pembelian anda melebihi tahap minima UV, anda juga layak mendapat Cash Rebate/Bonus peribadi bulanan yang dibayar oleh Shaklee. Selain itu sedikit sebanyak ia juga membantu anda menjana pendapatan sampingan sambil membantu meningkatkan kesihatan keluarga dan orang lain.

Ok jelas? Jika anda berminat MAHU JADI SEBAHAGIAN DARI KAMI dan inginkan maklumat lebih lanjut boleh berhubung dengan saya. InshaAllah, saya akan bantu anda membina kerjaya dengan Shaklee dan menjadi lebih sihat dengan produk Shaklee

~~~~~

Agen Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kulit_cantik_halus_gebu
IG: vitamin.shakleebyeina  

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...