Promo Untuk Bulan July 2018

10:00:00 am

Assalamualaikum 

Macam mana raya, ok tak? Jaga kesihatan ya. Musim raya ni macam-macam penyakit datang. Makan pun berpada-pada ok. 😉

Ok, Eina nak announce promo untuk bulan July ni

---------------------------

No.1 - Promo Collagen Buy 6 FREE 1 / Buy 2 Less 5% is EXTENDED. Yeayy boleh borong lagi 😍



No.2 - CLEARANCE HOT DEAL - Buy 1 FREE 1 Shaklee Baby Set. Each Shakleebaby set consists of : Gentle Wash, Soothing Lotion, Massage Oil, Handy Baby Toiletries Bag & Plush Microfiber Towel



No.3 - FREE LIMITED EDITION YOUTH BLUE SHIMMER COSMETICS CASE worth RM31.25 untuk setiap pembelian belian Youth Renew and Maintain Set ATAU Intensive Treatment and Repair Set (Tempting nyaa beg ni!)










No.4 - REGISTER AS NEW SHAKLEE MEMBER and buat pembelian 100-199UV bulan ini get RM30 e-Vouchers (valid for 3 months from the date of sign-up)



No.5 - Setiap pembelian minimum 100UV, anda boleh dapatkan Exclusive PILLBOX & Sticker dengan RM8 sahaja (worth RM19.80) (Ekslusif untuk ahli berdaftar sahaja). So, kalau berminat dengan Pillbox cantik ni, bolehlah register as member dulu ya 😊





---------------------------
Best kan promo bulan July ni.


Ok, jika ada sebarang pertanyaan boleh terus Whatsapp Eina okeh. 😉

 ~~~~~
Agen Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

 

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

My Google+

Pageviews