Cara-Cara Hubungi Eina Md Ali - Pengedar Shaklee

11:21 AM


Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya

Eina adalah pengedar Sah Shaklee yang aktif sejak tahun 2013 dengan no keahlian ID 892529. Eina boleh buat penghantaran secara COD di sekitar USJ, Subang Jaya Selangor dan kawasan sekitarnya. Penghantaran secara pos seluruh Malaysia juga disediakan setiap hari.


Ok, ada beberapa medium khas untuk anda hubungi Eina, anda boleh call, whatsapp, telegram, instagram ataupun FB messenger kami.

Pengedar Shaklee Subang Jaya

Whatsapp >>> Eina - 019 227 5759
Telegram >>> Eina - 019 227 5759Pengedar Shaklee Subang Jaya

Instagram
>>> @einamdali 

  

Pengedar Shaklee Subang Jaya


Facebook
>>> Eina Md Ali 


Lokasi 
Boleh search Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya di Google Maps seperti di bawah ya.

Pengedar Shaklee Subang Jaya

Hubungi Eina terlebih dahulu sebelum datang COD okeh ;)


Nak tahu? KENAPA SAYA PILIH BISNES SHAKLEE

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.