Promo Shaklee Jun 2014 : Vitamin E Shaklee

2:24 PM

Promo kali ini adalah Vita E Complex.

Vitamin E Shaklee sangat sinonim dengan VITAMIN CANTIK...boleh juga di panggil VITAMIN CINTA...hehhee...

Sumber Vitamin E boleh didapati daripada sumber makanan seperti berikut iaitu minyak sayuran, sayuran berdaun hijau gelap, kacang, biji-bijian dan semua bijirin.

Vitamin E juga boleh didapati daripada beras perang, makanan daripada jagung, telur, rumpai laut, hati yang dikeringkan, susu, oat, daging organ , kacang soya, ubi kentang, selada air, dan gandum.

Ermmm...mampu nak ambil hari-hari???

Vitamin E menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat. Kekurangan Vitamin E boleh menyebabkan penuaan kulit sebelum masa dan rambut gugur.

vitamin e shaklee


Vitamin E dari Shaklee adalah alternatif bagi anda...sangat mudah & banyak manfaatnya pada kesihatan terutamanya pada anda yang mementingkan KECANTIKAN.

Vitamin E Shaklee mempunyai antioksidan yang kuat yang mampu melindungi kulit daripada kering dan bertindak sebagai agen pelindung UV pada kulit. Ia mampu melembapkan kulit serta menghilangkan parut atau cela pada kulit.


Bagaimana Vitamin E Shaklee dikatakan VITAMIN CINTA?


Vitamin E terlibat secara langsung dalam pembentukan hormon yang melibatkan seks dan kesuburan iaitu androgen, estrogen dan progesterone.Ia memperbaiki kuantiti, kualiti dan memperkuat sperma lelaki supaya dapat bertemu dengan ovum. Vitamin E membantu pasangan yang mempunyai masalah dingin terhadap hubungan intim kerana vitamin E boleh meningkatkan 'sexual desire' dan menikmati hubungan cinta dengan lebih baik.Vitamin E juga meningkatkan LIBIDO dan meningkatkan pengaliran darah ke organ seks lelaki dan perempuan. Vitamin E juga membantu meningkatkan tahap testosteron dalam badan anda. Tanpa testosteron yang cukup dalam badan anda, stamina seksual anda dan keinginan seksual boleh berkurangan. (Credit: http://nurulaziyana.blogspot.com/)


Vitamin E Shaklee mengandungi vitamin E (d-alfa tokoferol) asli dari minyak sayuran. Ia juga mengandungi selenium yang melengkapi fungsi vitamin E.

Setiap kapsul gel lembut = 400IU vitamin E semulajadi dan 10mcg selenium.

keperluan vitamin e dalam sehari, vitamin e shaklee


Ok, sekarang Eina nak cerita kelebihan kalau beli Vitamin E masa promo ni..

1 botol = 120 capsule (RM 149), Untuk penggunaan 4 bulan...

BELI 6 PERCUMA 1 (Anda jimat RM149)

BELI 6 PERCUMA 1 (Anda layak dapat FREE MEMBERSHIP & jimat RM65)

BELI 6 PERCUMA 1 (Anda layak terima CASH REBATE lebih kurang RM30++)

Secara KESELURUHANNYA anda jimat sebanyak RM 2++!!!!


Nampak tak manfaat yang bakal anda dapat. Selain dari penjimatan, dapat juga bantu tingkatkan kesihatan badan kan, kulit pun cantik :)


You Might Also Like

0 comments

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)