Vitamin C Promo Sepanjang April ini

4:36 PM

Assalamualaikum semua.

Sorry lately ni Eina sangatlah jarang update blog ni disebabkan masalah kesihatan yang tak mengizinkan.

Pejam celik, dah masuk bulan April kan. Bila masuk bulan baru, sudah tentu ada promo baru kan. Dah borong ESP bulan lepas? Alhamdulillah, pilihan bijak. Sesiapa tengah struggle nak kulit sihat dan cantik, bulan ni korang borong pula Vitamin C. Hehe

Yeahhh, item promo bulan April ini adalah Vitamin C. Boleh pilih untuk Beli 6 Percuma 1 atau Beli 2 Diskaun 5%. Stok kulit cantik untuk raya nanti tau. 



๐ŸŠ CANTIK DGN VITAMIN C ๐ŸŠ

❌Tak perlu cucuk-cucuk dah.
❌Tak perlu menyakitkan diri lagi
❌Tak perlu menyeksa diri sendiri

TELAN JER SEBIJI VITAMIN C UTK MASALAH KULIT ANDA 

๐Ÿ„ MUKA BERJERAWAT, BERMINYAK DAN KUSAM
๐Ÿ„ KULIT BERPARUT DEGIL
๐Ÿ„ TONA KULIT TIDAK SEKATA DAN GELAP

DAH CUBA YG LAIN, TAPI TAK MENJADI? JANGAN RISAU

Cuba VITAMIN C SHAKLEE UTK KULIT FLAWLESS, GLOWING DAN BERSIH TANPA CELA

Kelebihan VITAMIN C SHAKLEE adalah๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

๐Ÿ’Š 1 tablet Vitamin C Shaklee = 7 biji buah Oren

๐ŸŠ dapat merangsang pembentukan kolagen.
๐ŸŠ mampu mengurangkan kedutan
๐ŸŠ menghalang otot menjadi lembik.
๐ŸŠ dapat membantu melambatkan penuaan
๐ŸŠ menyekat pembentukan pigmen.
๐ŸŠ mengelakkan gejala kulit kering, ruam dan kulit kasar.
๐ŸŠ membantu menguatkan imun sistem
๐ŸŠ Membantu melambatkan penuaan
๐ŸŠ Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
๐ŸŠ Mengurangkan bintik penuaan
๐ŸŠ Memulihkan kulit tidak sekata
๐ŸŠ Menyerikan kulit wajah
๐ŸŠ Bantu tambah tenaga
๐ŸŠ Menghalang jangkitan demam, batuk dan selsema
๐ŸŠ Membantu mengatasi masalah gusi berdarah
๐ŸŠ mengurangkan masalah alergi atau resdung
๐ŸŠ Mengecilkan liang roma

✔️ Tiada kesan sampingan
✔️ Tiada bahan kimia
✔️ Tidak bertoksik
✔️ Mesra alam
✔️ 100% natural/semulajadi

Ok, nanti Eina share item kedua promo bulan April ni ya. Yup, ada banyak promo untuk peminat tegar Shakleez Tunggu next update ok. Nak beli Vitamin C? Whatsapp Eina terus ya 019.227.5759 ☺️

You Might Also Like

0 comments

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews