Sijil HALAL Shaklee 2018 Terbaru

11:00 AM


Sijil HALAL Shaklee 2018

Setiap tahun Shaklee akan memperbaharui sijil HALAL mereka yang dikeluarkan oleh salah satu Badan Islam yang diiktiraf oleh JAKIM iaitu Islamic Services Of America Since (ISA).

Pada awal tahun 2018 lalu, Islamic Services Of America Since (ISA) telah pun mengeluarkan Sijil Halal bagi tahun 2018, tapi bulan ini Shaklee sekali lagi memperbaharui Sijil HALAL dengan memasukkan produk Zinc Plus yang baru sahaja dipasarkan awal Oktober lalu.

Senarai Badan Islam yang Diiktiraf JAKIM 
Halal Accreditation (ISA)

Sijil HALAL Shaklee 2018
Shaklee sangat komited dengan kualiti dan kehalalan produknya, so jangan risau ya, produk Shaklee disahkan HALAL dan selamat di ambil :)


~~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews